Diyarbakırlı mili futbolcu Arda Öztürk'ten ahde vefa

Diyarbakırlı mili futbolcu Arda Öztürk'ten ahde vefa
UEFA Gençlik Ligi’nde gösterdiği performansıyla Avrupa kulüplerinin radarında olan Diyarbakırlı futbolcu Arda Öztürk, memleketini ve onu yetiştiren emek veren Antrenörlerinden Müslüm Doğan unutmadı

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - UEFA Gençlik Ligi'nde Avrupa ikincisi olarak tarih yazan Trabzonspor U19 takımının yıldızı Arda Öztürk, kendisini keşfederek futbola kazandıran DSİ Spor kulübünun Eski Antrenörlerinden ve emek veren hocalarından Müslüm Doğan'ı ziyaret ederek anlamlı bir davranışa imza attı.

“ARDA’YLA GURUR DUYUYORUM”

Arda Öztürk’ün emek veren Antrenörlerin'den Müslüm Doğan, "Arda ile gurur duyuyorum" diyerek Arda'nın önümüzdeki yıllarda adından çok söz ettireceğine inandığını kaydetti.

Göstermiş olduğu başarılı performansla Türkiye'nin gündemine oturan, Trabzonspor ile profesyonel sözleşme imzalayan, Avrupa'daki önemli kulüplerin radarına giren Diyarbakırlı Arda Öztürk memleketini ve hocasını unutmadı.

Diyarbakır İnter'in teknik sorumlusu Müslüm Doğan'la bir araya gelen Arda, Diyarbakır'da Müslüm hocasının kendisi için özel bir yere sahip olduğunun altını çizdi

“ARDA ÇOK İYİ YERLERE GELECEK İNŞALLAH”

Diyarbakır'ın alt yapı fabrikası haline gelen İnter Akademi'nin tesislerini gezen Arda Öztürk Müslüm Doğan ve Kulüp Başkanı Ahmet Süer ile sohbet etti.

Arda'nın çok önemli bir yetenek olduğunu belirten Doğan,

“Arda ile gurur duyuyoruz. Hem iyi bir futbolcu hem vefalı bir evladımız. Allah nasip ederse çok iyi yerlere gelecektir. Çünkü bu potansiyel kendisinde fazlasıyla var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.