“Arma Kontrol” Bölge Müdürlüğü Diyarbakır’da

“Arma Kontrol” Bölge Müdürlüğü Diyarbakır’da
Yaklaşık altı ay önce Diyarbakır’a yatırım yapma kararı alan Arma Kontrol şirketi kentte bölge müdürlüğü açtı.

Van’dan Ağrı’ya, Urfa’dan Gaziantep’e Elazığ ve Malatya’nın içinde bulunduğu 18 ilde hizmet verecek bölge müdürlüğü civar illerdeki bayileri ile divan otelde yapılan etkinlikte bir araya geldi.

Aslen kendisi de Diyarbakırlı olan Arma kontrol Bölge Müdürü Zülfikar Serdar Çelebi;  Arma Kontrol’ün 40 ülkeye ihracat yapan  % 100 yerli bir marka olduklarını ülkemizde bariyer, road bloker ve kontrollü geçiş sistemlerinde en çok tercih edilen bir marka olduklarını yurt dışı testleri P1 ile geçen ilk ve tek yerli marka olduklarını belirtti. Etkinliğe aynı zamanda uzun yıllardır güvenlik ürünleri ithal eden Han elektronikte bayileri ile bir araya gelme fırsatı buldu.   Yapılan etkinliğe Diyarbakır ve çevre illerden 70 e yakın bir katılımcının iştirak ettiği görüldü.

Toplantıda Arma Kontrol Ceo’su Koray Kartal yaptığı konuşmada; Diyarbakır bölge müdürlüğünü açarak bölge müdürlüğü sayısını beşe çıkardıklarını yakın zamanda diğer bölgelere de yatırım yapacaklarını belirtti.

Erkinliğe katılan Han elektronikten şirket yetkilileri, Kerim Yeşilyurt ve Hakan Yenilmez’ de bu etkinlikle ürünlerini bayilerine tanıtma fırsatı bulduklarını belirttiler.

ak-001.jpeg

Etkinlik sonunda Arma Kontrol bayilerine törenle yetkili satıcı belgesi dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.