AS Başkan Akın: Kırşehir’de, Amedspor’da bu ülkenin takımlarıdır

AS Başkan Akın: Kırşehir’de, Amedspor’da bu ülkenin takımlarıdır
Amedspor Kulübü As Başkanı Cahit Akın, hafta sonu oynayacakları Kırşehir Belediyespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Akın, karşılaşma öncesi duyarlılık çağrısında bulunan Kırşehir Kulüp Başkanı Mustafa Bulut’a teşekkür etti.

TİGRİS HABER - TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Amedspor’da Kırşehir Belediyespor hazırlıkları sürüyor. Ligin ilk maçında Utaş Uşakspor’u 3-1 yenerek başlayan Amedspor’da hedef Kırşehir Belediyespor deplasmanından puanla dönmek.

Karşılaşma öncesi Tigris Haber’e konuşan As Başkan Cahit Akın, “Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircimiz önünde güzel bir oyunla galip geldik. Bu güzel galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Takımımız hafta sonu oynayacağı Kırşehir Belediyepor hazırlıklarını sürdürüyor. Tabi zor bir deplasman olacak. Ama biz teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz.  Bizim amacımız belli, puan almak için gideceğiz. Her şeyden önce karşılaşmanın dostluk havası içinde geçmesini diliyoruz” dedi.

amedspor-1.jpg

Kırşehir’de, Amedspor’da bu ülkenin takımlarıdır

Maç öncesi sosyal medyada yapılan provokasyonlara karşı Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut’un yapmış olduğu duyarlı açıklamalardan ötürü kedisini tebrik ettiğini belirten Akın,  “Kırşehir Belediyespor hangi mevzuata göre kurulmuşsa Amedspor’dao mevzuata göre kurulmuştur. Kırşehir’de, Amedspor’da bu ülkenin takımladır.

amedspor-2.jpg

Takımımız ve bizler kavgaya değil, maça gidiyoruz.

Spor barış, kardeşlik ve dostluktur. Kardeşlerimizle yapacağımız maçın dostluk içinde geçmesini umuyoruz. Bizi ve kulübümüzü farklı yerlere çekenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Bu anlamda Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Bulut’un yapmış olduğu duyarlı açıklamalardan dolayı kendisini alkışlıyoruz ve yaptığı açıklamayı kıymetli buluyoruz. Bizde aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Kimse bizi provokasyonlara alet edemeyecek. Kulüp olarak tek bir düşüncemiz var, bu güzel kente hak ettiği bir şampiyonluğu armağan etmek” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.