ASKF’de yeni yöneticiler

ASKF’de yeni yöneticiler
Diyarbakır ASKF’nin önceki gün yapılan olağan kongresinde Remzi Dayan bir kez daha başkan seçilirken, ilk kez yönetimde yer alan isimler oldu.

Erganispor kulübü başkanı Ekrem Senvar’ın da aralarında bulunduğu birçok isim ilk kez yönetime girdi.

Yeni Yönetim Üç Yıl İçin

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) olağan genel kurulunda tek adayla yapılan seçimde 3 yıl için göreve gelen yönetimde 16 isim yer aldı.

Remzi Dayan Başkanlığındaki yönetimde  Veysi Koyun, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Kenan Aksu, Faruk Beytar,, Tayfur Dolan, Şeyhmus Kızılaslan ,Burhanettin Atalay,Ekrem Senvar,Osman Ocaklik,Aslan Umut Bakır,İskan Yusufoğlu,Bahattin Ar,Metin Kale,Mehmet Deri,Adnan Zengin,Abdurahman Felek ve  Orhan Çoban yer aldı.

Dayan, Kayyum Dönemini Eleştirdi

Erganispor kulübü başkanı Ekrem Senvar’ın da aralarında bulunduğu birçok isim ilk kez yönetime girdi. 32 yıllık geçmişi olan ASKF’de bugüne kadar başkanlık yapan iki isimden biri olan Remzi Dayan, konuşmasında kayyum döneminde belediyelerden amatör spor için istedikleri desteği alamadıklarına dikkat çekerek eleştirilerde bulundu. Kayyumdan önceki belediye yönetimleriyle sürekli olarak iletişim halinde olduklarını belirten Dayan, kayyumla beraber kesilen diyalogun halkın iradesiyle göreve gelen yeni belediye yönetimiyle tekrar düzeleceğine inandıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.