Atilla: 15 Temmuz'da halkımız destan yazdı

Atilla: 15 Temmuz'da halkımız destan yazdı
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında gazi olan Halil İbrahim Koşdaş'ı makamında ağırlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla

 

, "15 Temmuz'da halkımız destan yazdı. Kahraman milletimiz, vatanımız için teröristlere karşı cesurca mücadele etti." dedi.

 

 Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında İstanbul'da yaralanarak gazi olan Halil İbrahim Koşdaş, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili  Cumali Atilla'yı makamında ziyaret etti. Atilla, 15 Temmuz Gazisi Koşdaş ile makamında bir süre görüştü. Milletin hainlere karşı tek yürek olduğunu belirten  Atilla, şöyle konuştu: "15 Temmuz'da halkımız destan yazdı. Kahraman milletimiz, vatanımız için teröristlere karşı cesurca mücadele etti. Vatandaşlarımız demokrasiye sahip çıkmak için tanklara karşı durdu. Toplumun her kesimini hedef alan hain darbe girişimine karşı milletimiz tek beden olarak cevap verdi. Darbe girişimini püskürten milletimiz gözünü kırpmadan canını ortaya koydu. O gece insanlar sadece vatan aşkıyla yollara düştü. Halkımız, millet iradesine ve vatanına sahip çıktı. Bu uğurda şehit olanları rahmetle anıyorum. Şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.