Atilla: "Esnafımız, şehrimizin ticaretinin can damarıdır"

Atilla: "Esnafımız, şehrimizin ticaretinin can damarıdır"
Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na bağlı faaliyet yürüten Oda Başkanları ve esnaflarla istişare toplantısı düzenledi.

 

 Esnaflarla görüş alışverişinde bulunan Atilla, "Esnafımız şehrimizin ticaretinin can damarıdır." dedi.

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili  Cumali Atilla, kentte faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla buluşmaya devam ediyor. Atilla, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na (DESOB) bağlı faaliyet yürüten Oda Başkanları ve esnaflarla istişare toplantısı düzenledi. DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu'nun da yer aldığı toplantıda görüş alışverişinde bulunuldu. Atilla, katılımcıların önerilerini dinledi.

‘Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız’

Esnaflarla her fırsatta bir araya gelmeye gayret ettiklerini belirten Atilla, şunları söyledi: "Esnaflarımızın sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyip çözüme kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz. Bu gün de siz birçok iş kolundan esnafımızın oluşturduğu oda başkanları ile bir araya gelerek talep ve görüşlerinizi dinlemek istedik. Esnafımız, şehrimizin ticaretinin can damarıdır. Siz değerli esnaflarımızla daha koordineli çalışmak bizim için çok önemlidir."

Mesleki birlik ve dayanışmanın en üst düzeye ulaştırılması gerektiğini belirten Atilla, "İnşallah sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Esnaflarımızın ticari kapasitelerinin geliştirilmesi, kurumsallaşması ve imkanlarının artırılması bizim için önemlidir. Bu çalışmaları yaparken işbirliği içerisinde olmamız elzemdir." dedi.

‘Melikahmet'teki çalışmalar en kısa zamanda tamamlanacak’

Kentin önemli sorunlarını bir bir çözüme kavuşturmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Atilla, konuşmasını şöyle sonlandırdı: "Şu an aramızda Melikahmet esnaflarımız da var, biz belediye olarak oradaki çalışmanın en kısa zamanda tamamlanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. DİSKİ olarak orada çalışmalarımızı tamamladık. Diğer kurumların da çalışmalarını erken bitirmeleri için konuyu yakından takip ediyoruz. Bu konuda sabır gösteren siz değerli esnaflarımıza da teşekkür ediyorum."(Kaynak:Büyükşehir Belediyesi)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.