Atilla: Herkesin görüşüne önem veriyoruz

Atilla: Herkesin görüşüne önem veriyoruz
Atilla: Herkesin görüşüne önem veriyoruz

 

 

Sur ilçesi Saray Kapı ve Cevat Paşa mahallerinde halkla buluşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili  Cumali Atilla, Diyarbakır'ı markalaştırmak, yaşanılabilir ve kalkınmış bir şehir yapmak için çalıştıklarını belirterek, "Kadim şehrimizi, bütün görüşleri önemseyerek halkımızla birlikte yönetiyoruz." dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili  Cumali Atilla, Sur ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Saray Kapı ve Cevat Paşa mahallelerinde vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Atilla, ara sokaklara girerek vatandaşları evlerinin önünde ziyaret etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören  Atilla, halkın sorunlarının çözüme kavuşması için birim amirlerine talimat verdi.

Çocuklar ve yaşlılarla yakından ilgilenen Atilla, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Kıraathaneler ve çay ocaklarında vatandaşlarla beraber oturup çay içen  Atilla, onlarla sohbet etti.

‘Herkesin görüşüne önem veriyoruz’

Halkın görüşüne önem verdiklerini belirten  Atilla, "Kadim şehrimizi, bütün görüşleri önemseyerek halkımızla birlikte yönetiyoruz." dedi.

Her kesimi kucaklayan anlayışla hareket ettiklerini belirten Atilla şöyle konuştu: "Her zaman ve her fırsatta vatandaşlarımızla beraberiz. Biz bu şehrin çocuğundan yaşlısına kadar herkesin görüşüne önem vererek isteklerini, temennilerini aklımıza ve yüreğimize kazıyarak yönetmeye çalışıyoruz."

‘Hayırlı hizmetler sunma gayretindeyiz’

Kente faydalı olacak çalışmalar yürüttüklerini belirten  Atilla, konuşmasına şöyle devam etti: "Halkımızla birlikte bu şehre güzel ve hayırlı hizmetler sunma gayreti içerisindeyiz. Bu şehri birlikte ve beraberlik içerisinde her görüşü önemseyerek yönetiyoruz. Kadim ve mübarek şehrimiz, şehirlerin sultanı, 33 medeniyetin ortak mirasıdır. Diyarbakır'ı markalaştırmak, yaşanılabilir ve kalkınmış bir şehir yapmak için çalışıyoruz. Kadim şehrimizi, hemşerilerimizin sesine kulak vererek ve bütün görüşleri önemseyerek yönetiyoruz."

‘Diyarbakır çok önemli bir yerde olacak’

 

Hükümetin kente yaptığı yatırımların önemine dikkat çeken  Atilla, şunları söyledi: "İnanıyorum ki Diyarbakır'ın yakın bir dönemde eğitimi, altyapısı, sanayisi, sosyoekonomik gelişimi, şehirciliği ve turizmi ile çok önemli bir yerde olacaktır. Bu mübarek şehre birçok alanda çok önemli yatırımları olan hükümetimize hemşehrilerim adına şükranlarımı sunmayı bir borç bilirim. Zaman mefhumu gözetmeksizin tüm çalışma arkadaşlarımızla Diyarbakır’ımızın emrindeyiz."(Kaynak:Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.