Atilla’dan Dicle ve Ergani’ye ziyaret

Atilla’dan Dicle ve Ergani’ye ziyaret
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Atilla, Dicle ve Ergani ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, önerileri ve talepleri dinledi, belediyenin projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla, kent merkezinin yanı sıra dış ilçelerde de esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Atilla, Dicle ve Ergani ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Atilla, yoğun ilgi gördü

Dicle ilçesine giden Atilla, Dicle Belediye Başkanı olarak görevlendirilen Kaymakam Alparslan Kılıç ile birlikte ilçe nüfusunun çoğunlukla yaşadığı 27 Mayıs Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Atilla, yoğun ilgiyle karşılaştı. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Atilla, halkın belediyelerden taleplerini sordu.

Atilla, daha sonra kaymakamlık binasına geçerek burada bir süre Dicle Belediye Başkanı Kaymakam Alparslan Kılıç ile görüştü. Ziyarette, belediyelerin faaliyetleri, koordineli çalışma yürütülmesi ve belediyecilik hizmetleri görüşüldü.

Atilla, Ergani’de esnafları ziyaret etti

Atilla, daha sonra Ergani ilçesine geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Ergani Kaymakamı Mesut Çoban’ı makamında ziyaret eden Atilla, ilçenin durumuna ilişkin bilgi aldı. Atilla, ardından Ziya Gökalp ve Milli Egemenlik caddelerinde esnafları ziyaret etti. Esnaflarla selamlaşan Atilla, vatandaşlarla çay içti.

Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Atilla, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Atilla, daha sonra Yoğurtçular Meydanı’na geçerek esnaflara hayırlı işler diledi.

Vatandaşların taleplerini dinledi

Atilla, daha sonra Milli Egemenlik Caddesi’ndeki durakta Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüse bindi. Bir süre otobüsle yolculuk eden Atilla, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmetinden memnuniyetini sordu, taleplerini dinledi. Atilla, durakta bekleyen yolcularla da bir süre görüştü.

Atilla’nın sohbet ettiği esnaf ve vatandaşlar, belediye başkanlarının ziyaretinden memnun olduklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.