Avşar: Tek hedefimiz şampiyon olmak

Avşar: Tek hedefimiz şampiyon olmak
Diyarbekirspor 2. Başkanı ve basın sözcüsü Veysi Avşar, gazetemizin genel yayın yönetmeni İlyas Akengin’i ziyaret etti. Avşar, “Tek bir hedefimiz var oda şampiyon olmak” dedi.

TİGRİS HABER -  TFF 3. Lig 1. Grupta yer alan, lige şampiyonluk parolasıyla çıkan Diyarbekirspor, Manisa deplasmanında çıktığı ilk maçtan galibiyetle ayrıldı. 90+’da gelen kritik üç puan camiada sevinçle karşılanırken, Diyarbekirspor’un 2. Başkanı Veysi Avşar, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni İlyas Akengin’e forma hediye etti, önemli açıklamalarda bulundu.

Oyuncularımızı kutluyorum

Tüm hedeflerini şampiyonluk üzerine kurduklarını belirten Avşar, “Öncelikle çıktığı ilk maçta galibiyetle kente dönen oyuncularımızı kutluyorum. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı, çok mutluyuz. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Önemli olan lige iyi başlamaktı, bunu başardığımız için mutluyuz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızı tebrik ederek bu galibiyeti pandemi nedeniyle maçlara hasret kalan değerli taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Yeni kurulan bir kadroya sahibiz. İyi oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduk. Pandemi nedeniyle kısa zamanda lige hazırlanmak zorunda kaldık. Zamanla takımımız daha iyi olacak. Tek bir hedefimiz var oda şampiyon olup 2.Lige yükselmektir” dedi.

Bu arada Diyarbekirspor, ikinci hafta mücadelesinde Cumartesi günü saat 19.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Bucaspor 1928 ile karşılaşacak. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum