Babaları tarafından terk edilen kardeşler yardım bekliyor

Babaları tarafından terk edilen kardeşler yardım bekliyor
Diyarbakır’da annelerini yaklaşık 10 yıl önce kaybeden ve babaları tarafından terk edilen Aylin ve Narin kardeşler, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

TİGRİS HABER- Aylin (14) ve Narin Duruk (13) kardeşler, henüz küçük yaşta annelerini kaybederek, anne sevgisinden yoksun bir şekilde hayatlarına devam ediyor.  Yaklaşık 10 yıl önce Ankara’da geçirdiği bir ameliyat sonrası annelerini küçük yaşta kaybeden Aylin ve Narin kardeşlerin acıları babası ve babasının ailesi tarafından istenmemesi nedeniyle ikiye katlandı. Anneanneleri tarafından çocuk esirgeme kurumuna bırakılmayan Duruk kardeşler, anne ve babasız geçen ömürlerini okuyup meslek sahibi olmak için harcıyorlar.

‘ALLAH RIZASI İÇİN BASNA BİZE YARDIM EDİN’

Gazetemize açıklamalar yapan Aylin ve Narin Duruk kardeşler,  küçük yaşta annelerini kaybettiklerini ifade ederek, “Annesiz bir ömür geçirdik. Küçük yaştayken, çocuk esirgeme kurumundan geldiler ve bizi oraya yerleştirmek istediler. Fakat anneannem bunu kabul etmedi. Hiçbir gelirimiz yok. Okulumuzu bile zor okuyoruz. Allah rızası için bize yardım edin “dediler. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum