Bağımlılık testi: Resimde ne görüyorsunuz?

Bağımlılık testi: Resimde ne görüyorsunuz?
Bağımlılığa duyarlı olup olmadığınızı ve ne kadar duyarlı olduğunuzu anlamak ister misiniz? 5 saniyelik basit bir test bunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

TİGRİS HABER - Bağımlılık birçok farklı biçimde ortaya çıkabilir. Bazı insanlar sigaradan ve kahveden vazgeçemez, bazıları ise alkolden veya tatlıdan vazgeçemez. Bazı insanlar bütün gece bilgisayar oyunu oynamayı severler ve belirli bir kişiye odaklandıklarının farkına bile varmayanlar da vardır.

Aşağıdaki resme bakın –İlk olarak hemen ne görüyorsunuz?

Görüntüye bakmak değil, ilk fark ettiğiniz görüntüyü anında yakalamak önemlidir. Bilinçaltı bu şekilde çalışır, yani güvenirseniz sonuç doğru olacaktır.

İki kedi gördüyseniz:

Eğer iki kedinin yan yana oturduğunu görüyorsanız büyük ihtimalle bağımlı bir insan değilsiniz.

Kendinize güveniyorsunuz, hedefleri nasıl belirleyeceğinizi ve onlara nasıl ulaşacağınızı biliyorsunuz, çıkarlarınızı savunabiliyor ve alanınızı koruyabiliyorsunuz. Ve en önemlisi, çok sorumlu bir insansınız ve eylemlerinizin olası tüm sonuçlarının farkındasınız.

Topluma açıksınız, kurallara göre yaşamayı biliyorsunuz, hayatınızı kontrol ediyor ve bunun sorumluluğunu üstleniyorsunuz.

Köpek gördüyseniz:

Resimde uzun kulaklı bir köpek gördüyseniz, bilinçaltınız size şunu söyler: bağımlılığa yatkın bir insansınız, belki de birçok yönden hedonistsiniz. Hayattaki asıl göreviniz bundan zevk almak, ne pahasına olursa olsun keyif almaktır.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.