“Bağımlılıkla Mücadele” DTSO Meclisinde ele alındı

 “Bağımlılıkla Mücadele” DTSO Meclisinde ele alındı
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı Olağan Meclis toplantısında meclis üyeleri ve oda personellerine İl Sağlık Müdürlüğünden gelen uzmanlar tarafından “Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Çalışması” konusunda bilgilendirme yapıldı.

Tigris Haber- Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ( DTSO ) Şubat ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Celalettin Birtane Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Meclis Üyeleri ve oda personelleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Birtane, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulunun işleyişi ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonun yaptığı çalışmalara ilişkin meclisi ve oda personellerini bilgilendirdi.

dtso-(2)-001.jpeg

Toplantı daha sonra Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğünden gelen uzmanlar tarafından “Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Çalışması” konusunda sunum yapıldı. Sunumun ardından Odamızın Bağımlılıkla Mücadele ile ilgili yapabileceği çalışmalar değerlendirilerek, uzmanlarla fikir alış verişi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.