Bağlar Belediyesi’nden eğitim ve spor atağı

Bağlar Belediyesi’nden eğitim ve spor atağı
Bağlar Belediyesi, Kültür Ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde eğitim ve spora yönelik yaz kursları başlatırken, çocukların ve gençlerin yoğun ilgisi yüzleri güldürdü

Başkan Hüseyin Beyoğlu’nun büyük önem verdiği eğitim ve spora yönelik kurslara başvurular şimdiden bin kişiye yaklaştı.

Çocuklar İçin Yaz Dönemi Programı

Bağlar Belediyesi,Kültür Ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde eğitim ve spora yönelik yaz kursları için startı verirken, gençlerin ve çocukların ilgisi sevindirici boyutlara ulaşmış durumda.

Yaz dönemini kapsayan kurslar ,eğitim ve spor olmak üzere iki alandan oluşuyor. Eğitim kursları arasında İngilizce,satranç,resim ve zeka oyunları yer alıyor.

Sporda ise futbol,voleybol,basketbol ve tenis branşlarında faaliyet gösteriliyor. Eğitim ve spor kursları,alanında uzman eğiticiler tarafından veriliyor.

“Bir Çocuk,Bir Dünya “ Şiarıyla

Eğitim ve spor kurslarına çocuklar ve gençlerin ilgisi gün geçtikçe artıyor. Başvuru sayısı bin kişiye yaklaşırken,belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun büyük önem verdiği yaz kurslarının eğitim ve öğretim yılının başlayacağı Eylül ayına kadar belediyenin tesislerinde devam edeceği bilgisi verildi.

“Bir çocuk bir dünya “ sloganı ile hareket eden Bağlar Belediyesi, 450 bin nüfüslü ilçede yüzlerce dezavantajlı çocuk ve genci eğitim ve spor çalışmaları sayesinde geleceğe taşımayı planlıyor.

baglar-belediyesi’nden-egitim-ve-spor-atagi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.