Bağlar Belediyesi'nden güzellik merkezine denetim

Bağlar Belediyesi'nden güzellik merkezine denetim
Bağlar Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü kadın memurlardan oluşan ekipler ile ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren kadın güzellik merkezlerine denetim uyguluyor.

Yapılan denetimlerde iş yerlerini işletenler hijyen konusunda uyarılırken,ruhsatı olmayanlar ek süre verilerek  ruhsat almaları için belediyeye davet ediliyor.

Son dönemlerde şikayetlere konu olan güzellik merkezleriyle ilgili denetimlerin sıklaştırılması vatandaşları memnun ediyor.

Ruhsatsız Açılan İş Yerlerine “Bir Haftada Eksiklerinizi Tamamlayın” Uyarısı

Bağlar Belediyesi ,Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne bağlı  kadın memurlardan oluşan ekipler ile ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren kadın güzellik merkezlerine denetim uyguluyor.

Yapılan kontrollerde salonlar hijyenik şartlara uyumlu olmaları ve evraklarının yeterliliği konusunda incelemeler yapılıyor.

Kadın memurlar tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, güzellik merkezlerinde çalışanların evrakları ve yeterlilikleri incelenirken, bu iş yerlerini işletenler hijyen konusunda uyarılarak ruhsatı olmayanlara ek süre verildiği kaydedildi.

Son dönemlerde şikayetlere konu olan güzellik merkezleriyle ilgili denetimlerin sıklaştırılması vatandaşları memnun ederken,güzellik merkezlerinin yanı sıra kadın kuaförler ve gelinlik satan işyerleri de sıkı bir denetimde geçiriliyor.

“Vatandaşlarımıza Ruhsat  Ve Yasal Eksikler Konusunda Her Türlü Kolaylığı Sağlıyoruz”

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,kadınların yaşamını ilgilendiren alanlardaki denetim ve işlemleri kadın personel tarafından yaparak bu konudaki başarılı çalışmalardan dolayı Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti. Beyoğlu,”Denetim konusuna çok önem veriyoruz. Ekiplerimiz belediyemizin yetki ve sorumluluk alanlarına giren konularda denetimlerini sıkı şekilde devam ettirecek. Vatandaşlarımıza yapacakları iş ve işlemlerde her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Eksiği olan vatandaşlarımızı belediyemizin ilgili birimleriyle irtibat sağlamaya davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.