Bağlar Belediyespor, Kayabağlar’ı ağırlayacak

Bağlar Belediyespor, Kayabağlar’ı ağırlayacak
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9.Grup’ta mücadele eden Bağlar Belediyespor, 5.hafta karşılaşmasında Pazar günü Diyarbakır’da Siirt temsilcisi Kayabağlar Beldesi Gençlikspor’la karşı karşıya gelecek.

TİGRİS HABER - Seyrantepe Spor Tesisleri’nde oynanacak maç saat 13.00’da başlayacak.

Çıkışını Devam Ettirmek İstiyor

Geride kalan 4 haftada 2 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 7 puan toplayan Bağlar Belediyespor, bu hafta sonu önemli bir 90 dakikaya daha çıkacak. 5 gol atıp kalesinde 2 gol gören Bağlar Belediyespor, puan cetvelinde ikinci sırada yer alıyor.

Rakip Siirt Kayabağlar Beldesi Gençlikspor’un 4 puanı var. Bağlar Belediyespor, rakibini puansız gönderip çıkışını devam ettirmek istiyor. Maçın orta hakemliğini Erzurum bölgesinden Rıdvan Kara yapacak.

Çetin :”Tek Hedefimiz Galibiyet”

Bağlar Belediyespor Teknik Direktörü Cihan Çetin, ligde her maçın önemli olduğuna dikkat çekerek hedeflerinin bu haftayı da kayıpsız geçmek olduğunu söyledi.

Takım olarak iyi yolda olduklarını dile getiren Çetin,”Lige yenilgiyle başladık. Ancak son 3 maçımızda 7 puan toplayarak iyi bir çıkış gösterdik. Kolay maç yok. Her rakip önemli, her rakip zorlu. Her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Bu hafta da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu da başaracağız inşallah” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.