Bağlar’da yol çalışmaları sürüyor

Bağlar’da yol çalışmaları sürüyor
Diyarbakır merkez  Bağlar İlçe  Belediyesi, bir hafta içerisinde kırsal bölgelerdeki yerleşim yerlerine  yeni yollar kazandırdı. Öte yandan, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Ankara'da düzenlenen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” programına katıldı.

TİGRİS HABER - Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem ilçe merkezinde hem kırsal yerleşim yerlerinde eş zamanlı olarak yeni  yapma,,asfaltlama ve kaldırım yenileme hizmetlerini sürdürüyor. Kırsal Karahanlı Mahallesi ve  bu mahalleye bağlı Sofi Halil Mezrası ile Sarıdallı Mahallesindeki yeni yerleşim yerlerine kullanışlı yollar kazandırdı.

Oğlaklı Mahallesi'nde ise Küme Evler Mezrası'na bağlı olarak son dönemlerde vatandaşlar tarafından yapılan yerleşim bölgelerine yeni yollar kazandırarak ulaşım sorunu çözüldü.

İlçe merkezinde Şeyh Şamil Mahallesi'ndeki bazı caddeleri asfaltlayan ekipler, şikayet konusu olan Bağcılar Mahallesi ile Yeniköy Mezarlığını bağlayan caddeyi asfaltlayarak ulaşım için elverişli hale getirdi. İlçe merkezi ve kırsal bölgelerde yaptıkları hizmetlerle Bağlar'ın makus talihini değiştirmeye başladıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Ekiplerimiz ilçe merkezinde ve kırsal bölgelerde hizmet seferberliğini başarılı bir şekilde yürütüyor. Bir çok yerleşim bölgemiz ilk kez bu hizmetlerle tanışıyor. Vatandaşlarımızın huzurlu bir yaşam sürmesi için yola kararlı bir şekilde devam edeceğiz. " ifadelerini kullandı.

Beyoğlu, belediye başkanları buluşmasına katıldı

beyoglu-001.jpg

Beyoğlu,"Gönül,sosyal ve hizmet belediyeciliğinin mimarı olan sayın cumhurbaşkanımızın çok kıymetli emir ve talimatlarını aldık. Milletimize hizmet yolunda tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz " dedi.

Bağlar Belediye Başkanı  Hüseyin Beyoğlu, Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile ATO Kongre Merkezinde düzenlenen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” programına katıldı.

 Toplantıda, AK Partili belediyelerin çalışmaları,pandemi sonrası belediyecilik vizyonu ve yerel yönetimlerde yeni yol haritası gibi konular ele alındı.

Belediye başkanlarına hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapılan çalışmalar ve bundan sonraki süreçle ilgili önemli mesajlar verdi.

Erdoğan'ın mesajlarını değerlendiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gönül,sosyal ve hizmet belediyeciliğini esas alarak hizmet seferberliğine devam edeceklerini söyledi.

Beyoğlu,"Gecesini gündüzüne katarak milletimize büyük bir aşkla milletimize hizmet eden sayın cumhurbaşkanımızın samimiyeti,tevazusu ve gayreti bizim için en önemli referanstır. Mesajlarını emir ve talimat olarak kabul ederek bu kutlu yolculukta milletimize hizmet etmeye inşallah devam edeceğiz. Pandemi sürecinde hizmetleri aksatmadan büyük bir kararlılıkla sürdürdük. Pandemi ile ilgili tedbir ve denetimlere düzenli olarak devam ederken,ihtiyaç sahiplerine destek olduk ve milletimizin beklediği diğer hizmetleri de yerine getirdik.Bu coşku ve heyecanla devam edeceğiz " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.