“Bağlar’ın Makus Talihini Değiştireceğiz”

“Bağlar’ın Makus Talihini Değiştireceğiz”
AK Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Beyoğlu,31 Mart’ta seçimi kazanmaları halinde hazırladıkları sosyal ve ekonomik projelerle Diyarbakır’ın hizmette geri kalmış en büyük ilçesini ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Beyoğlu,” halkımız kısa zamanda hizmetin nasıl yapıldığını görecek ve Bağlar makus talihini yenecektir.” dedi.

31 Mart’a Doğru Hazırlıklara Devam

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi partiler ve adaylar çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Diyarbakır’da kayyum atanmayan tek merkez ilçe olan Bağlar’da AK Parti adayı Hüseyin Beyoğlu, projelerini açıkladı. Beyoğlu,” Belediyeciliği biz rutin hizmetler olarak anlamıyorız. Bize göre belediyecilik aynı zamanda istihdama,ekonomiye ve sosyal hayata yönelik projeleri geliştirip hayata geçirmektir. AK Parti’nin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Biz diyoruz ki bize yetki verin, biz Bağlar’ı ayağa kaldıralım.Nüfüsü bir çok il’den büyük olan ilçemiz maalesef hizmet olarak hak ettiği yerde değildir. 31 Mart’tan sonra biz göreve gelirsek halkımız kısa zamanda hizmetin nasıl yapıldığını görecek ve Bağlar makus talihini yenecektir.” dedi.

makus-talihini-degistirecegiz-(2).jpg

Projelerini Başlıklar Halinde Açıkladı

Beyoğlu,projelerini başlıklar halinde açıklayarak vatandaşlardan destek istedi. Beyoğlu,”Taşra mahallelerimizde her bir mahalleye halı saha ve bir köy odası yaparak ayrıca bir istihdam sağlamayı planlıyoruz.

Dar gelirli vatandaşlarımıza Toki-Belediye işbirliğiyle hesaplı ve düşük geri ödemeli evler yapmak için projelerimiz var.Muhtarlar meclisi oluşturarak merkez ve taşra çalışmalarında istişareler yapacağız.

Maddi durumu düşük olan vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde tespitini yaparak yılda bir kez olmak üzere  tüm ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyoruz.

Maddi durumu düşük gençlerimize katkıda bulunmak üzere iki adet düğün salonunu Bağlar halkının hizmetine tahsis edeceğiz. Yine belediye bağlı olarak ücretsiz hizmet vermek üzere taziye evi yaparak halkımızın hizmetine sunacağız.

Kentsel Dönüşüm İçin Üç Etaplı Projeler

İlçemizdeki çarpık kentleşmenin ıslahı için üç etapta kentsel dönüşümü hayata geçireceğiz,bunun için projelerimiz hazır.

Belediyemizin bütçesinin yüzde 1’ini sivil toplum örgütlerinin sosyal projelerine tahsis edeceğiz.

İlçemizde kadınlara ve gençlere yönelik iş garantili meslek edinme kurslarını açarak istihdama katkı sunmayı planlıyoruz.

Bir diğer projemiz yaşlı vatandaşlarımıza yönelik olacaktır. Yaşlı vatandaşlarımıza yönelik Türkiye çapında gezi turları düzenleyeceğiz.” diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.