Bahçeli’den Gül’e: HDP’ye veya CHP’ye katılması isabetli olacak

Bahçeli’den Gül’e: HDP’ye veya CHP’ye katılması isabetli olacak
MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’ye kapatma davası açılmasına tepki gösteren 11.’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e Twitter’dan seslendi: HDP’ye veya CHP’ye katılması isabetli ve tutarlı bir davranış olacaktır.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 11.’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün HDP'ye açılan kapatma davasına ve HDP Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlşoğlu’nun vekilliğinin düşürülmesine ilişkin açıklamalarına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

bahceli.png

‘Artık Güroymak’a Norşin diyen yoktur, o günler geçmiştir’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gül’e yönelik olarak Twitter hesabından “11.Cumhurbaşkanı’na tavsiyem, eğer çok üzüldüyse, HDP’ye veya CHP’ye katılması isabetli ve tutarlı bir davranış olacaktır. Hatta çok da yakışacaktır, nitekim tencere yuvarlanıp kapağını bulacaktır. Gergeroğlu’nun milletvekilliği düşünce ‘Gül’en yüzü asılan, HDP’nin kapatılmasıyla ilgili dava açılmasından rahatsızlık duyan 11.Cumhurbaşkanı’na diyeceğim de şudur: Artık Güroymak’a Norşin diyen yoktur, o günler geçmiştir. Gül diye dikeni yutturanlar kalmamıştır. Şayet TBMM Başkanı’nın yetkisi bu konuda sınırlıysa, süratle hazırlanacak bir maddelik kanun teklifinin Genel Kurul’da kabulüyle birlikte Gergeroğlu’nun yer yatağı ile beraber Meclis’in kapısının önüne koyulması mümkündür ve konu acildir” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.