Bahçeli’den Selahattin Yılmaz’a destek: “Dava arkadaşım”

Bahçeli’den Selahattin Yılmaz’a destek: “Dava arkadaşım”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, suç örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan Selahattin Yılmaz hakkında konuştu. Bahçeli, Yılmaz’ı “Dava arkadaşım” olarak nitelendirdi ve hakkındaki suçlamaları reddetti.

Selahattin Yılmaz Tutuklandı

TİGRİS HABER - İstanbul merkezli 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda, MHP liderini daha önce ziyaret eden Selahattin Yılmaz da aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında Yılmaz’a, ‘silahlı suç örgütüne üye olmak’ ve Aziz İhsan Aktaş’a suikast girişimi suçlamaları yöneltildi.

Hakim karşısına çıkarılan Yılmaz tutuklanırken, operasyon kapsamında gözaltına alınan diğer 10 kişi arasında lüks yaşam tarzıyla gündem olan avukat Cem Duman da bulunuyor.

Bahçeli: “Selahattin Yılmaz Masum”

Bahçeli, yaptığı açıklamada Yılmaz’ı hedef alan eleştirilere sert tepki gösterdi. Şunları söyledi:

“Selahattin Yılmaz ülküdaşım ve dava arkadaşımdır. Hiçbir ülkücü kiralık katil, suikastçı veya hain olarak tanımlanamaz. Onun ismini kullanarak partimize yön vermeye çalışmak dayanaksız ve mesnetsiz bir iddiadır. Masumiyeti süreç içinde ortaya çıkacaktır.”

Bahçeli, Yılmaz hakkındaki suçlamaların MHP’ye yönelik bir spekülasyon aracı olarak kullanıldığını vurguladı ve partisine yönelik iddiaları reddetti. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.