BAKAN KURUM’DAN BAĞLAR’IN PROJELERİNE DESTEK

BAKAN KURUM’DAN BAĞLAR’IN PROJELERİNE DESTEK
Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bağlar Belediyesi’ne ait yeşil kuşak alanının millet bahçesine dönüştürülmesi projesine onay ve tam destek verdi.

Eski Bağlar bölgesinde planlanan kentsel dönüşümün hızlandırılması talimatını veren Bakan Kurum,belediyeye alınacak temizlik araç ve gereçleri için de destek sağladı.

Milletvekilleriyle birlikte ziyaret ettiği Bakan Kurum’un Diyarbakır ve Bağlar’a yapılması planlanan hizmetlerle ilgili önemli müjdeler verdiğini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Bölgemizin kalkınmasına büyük önem veren sayın bakanımızdan çok önemli destek sözleri aldık. Bağlar’ımız millet bahçesine kavuşacak. Kentsel dönüşüm süreci hızlandırılacak. Temiz Bağlar çalışmamız için yeni temizlik araç ve gereçleri desteği sağlanacak” dedi.

Bakan Kurum’dan Projelere Tam Destek Geldi

AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Oya Eronat ve Ebubekir Bal,Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale ve Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu’nu makamında kabul ederek Diyarbakır’da yapılacak hizmetlerle  ilgili görüşme gerçekleştiren Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,Bağlar’da yapılacak projelere tam destek verdi.

“Önceki dönem bakanımız sayın  Mehmet Mehdi Eker’in önderliğinde sayın bakanımızla görüşerek kentimize yapılacak hizmetlerle ilgili önemli sözler aldık” diyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, millet bahçesi,kentsel dönüşüm ve çevre konularında önemli ilerlemeler sağlandığını dile getirdi.

“Kurumların Desteğiyle Hizmetler Kazandırıyoruz”

Başkan Beyoğlu,”Sayın bakanımızdan belediyemiz bünyesinde yer alan yeşil kuşak alanımızın millet bahçesine dönüştürülmesi ve eski Bağlar bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşümün hızlandırılması sözünü aldık. Yine bakan beyin desteğiyle belediyemiz bünyesine yeni temizlik araç ve gereçleri alınacak. Bağlar’ın inşasına,kalkınmasına,gelişmesine ve temiz bir alan haline gelmesine büyük katkı sunacak adımlar atıldı. Bundan dolayı hem heyecanlıyız,hem de mutluyuz. Bu konuda rol modelimiz olan sayın cumhurbaşkanımızın öncülüğünde hem gönül hem de hizmet belediyeciliği yaparak ilgili bakanlıklarımızın ve devletimizin ilgili kurumlarının desteğiyle kentimizi layık olduğu hizmetlere kavuşturacağız. Hepsi ile tam uyum içinde çalışıyoruz. Yeni hizmetlerimiz şimdiden Diyarbakır’ımıza ve Bağlar’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum