Bakkal: Bu taraftar rakibe sahayı dar eder

Bakkal: Bu taraftar rakibe sahayı dar eder
Kendi saha ve 20 bine yakın taraftarı karşında Sarıyer’i 3-1 mağlup eden, Amedspor deplasmanda puan kaybeden lider Kastamonu spor’un peşini bırakmıyor.

TİGRİS HABER - Kendi saha ve 20 bine yakın taraftarı karşında Sarıyer’i 3-1 mağlup eden, Amedspor deplasmanda puan kaybeden lider Kastamonu spor’un peşini bırakmıyor. Şampiyonluk yarışında ‘bende varım diyen Amedspor’un yeni transferleri de umut verdi. Sarıyer spor maçında takımını sırtlayan ve galibiyette büyük pay sahibi olan yeni transferler Çekdar Orhan ve Mert Çapar, taraftarın da gönlünü kazandı.

"Bu taraftar Bu sahaya kim gelirse gelsin dar eder."

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Sarıyer maçını ve deplasmanda oynayacakları zorlu Düzce maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakkal "Dün ikinci devrenin ilk maçını kendi sahamızda 20’bine yakın o muhteşem taraftarımızın desteği ile kazandık. Sarıyer’i 3-1 net bir skorlarla geçmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Muhteşem taraftar coşkusuyla oynamak ve onların büyük desteğini arkamızda hissetmek ve kazanmak keyifli oldu. Öncelikli her zaman ve her yerde Amedspor'u bırakmadıkları için taraftara çok teşekkür ederim.

"Zorlu Düzce spor maçı hazırlıklarına devam edeceğiz"

Mesut Bakkal, taraftarın desteğini sürekli hissetmek istediklerini, şampiyonluk yolunda böyle bir desteğe ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Bakkal’ın değerlendirmeleri şöyle;

“Yeni transferlerimiz Çekdar ve Mert'te ilk 11'de yer verdik. Onlarda sahada en iyisini yaptılar. Takım daha iyi olacak, diğer sporcu kardeşlerimizi de ileride kadroya katarsak bu takımı bu ligde kimse tutamaz. Tekrar'dan söylemek isterim. Amedspor'un bu taraftarı yediğimiz beraberlik Golü’nden sonra bile tek ses ve tek yürek olarak tezahüratlarını bırakmadılar, o sesler halen kulaklarımdan gitmiyor. Bu taraftar buraya gelen hangi takım olursa olsun bu sahayı onlara dar eder. Sarıyer maçını unuttuk. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Düzce spor maçı var, sporculara bir günlük dinlenme verdik ve hemen ardından zorlu Düzce spor maçına ara vermeden hazırlıklarımıza devam edeceğiz.”

Bu Hafta maç programları ise şöyle;

Deplasmanda 24Erzincanspor'a 2-1 mağlup olan lider GMG Kastamonuspor 43 puanda kaldı.

Deplasmanda Etimesgut Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Iğdır FK ise puanını 42'ye çıkarıp ikinci sıradaki yerini korudu. Amedspor, gelecek hafta 27 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Düzcespor'la karşılaşacak. Kastamonuspor, kendi sahasında Fethiyespor ve Iğdır FK da yine kendi sahasında 24Erzincanspor'la karşı karşıya gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.