Bakkal: Muhteşem taraftara teşekkür

Bakkal: Muhteşem taraftara teşekkür
Erzincan maçında mağlup durumdayken, bir anda tabloyu değiştiren ve sahadan 4-1 galip ayrılan Amedspor’da keyifler yerinde. Teknik direktör Mesut Bakkal, galibiyetin baş mimarının taraftar olduğunu söyledi.

Özel Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Bakkal, “Taraftar adeta titretiyor. Böyle bir sahiplenme görmedim, futbolcularım da hakkını veriyor, ortaya başarı çıkıyor” dedi.

amedspor-taraftari-rakiplere-1.jpg

Taraftarın muhteşem olduğunu, yapılan tezahüratlar karşısında kendisinin dahi titrediğini söyleyen Mesut Bakkal, “Ben bu muhteşem taraftarın tezahüratları karşısında titrerken, Buraya gelen rakip takımları hiç düşünemiyorum. Bu muhteşem taraftarlarımız bu sahayı tezahüratlarıyla rakiplere dar ederek, cehenneme çevirirler" dedi.

amedspor-taraftari-rakiplere-2.jpg

Teknik direktör Mesut Bakkal, diğer maçlarda olduğu gibi, Erzincan karşısında da mağlup duruma düşmelerine rağmen, morallerinden bir şey kaybetmediklerini, taraftarında desteği ile maçı lehlerine çevirmeyi bildiklerini ifade ederek şu değerlendirmeyi yaptı;

“Muhteşem bir taraftar, moralini bozmuyor, moral veriyor. 90 dakika aynı tempo ile verdikleri destek, takıma gol olarak dönüyor. Onlar, takımın 12'nci gücü, her zaman, her yerde desteklerini esirgemeyen muhteşem taraftara teşekkür ediyorum. Ben bu muhteşem taraftar karşısında yaptıkları tezahüratları karşısında titrerken, Buraya gelen rakip takımları hiç düşünemiyorum. Bu muhteşem taraftarlarımız bu sahayı tezahüratlarıyla rakiplere dar ederek, cehenneme çevirirler."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum