Baraj maçı 5 Mayıs’ta

Baraj maçı 5 Mayıs’ta
Diyarbakır’ı gelecek sezon BAL’da temsil edecek ikinci takımın belirleneceği Yolspor-Bismil 21Sportif baraj maçı 5 Mayıs Pazar günü oynanacak.

Seyrantepe Stadı’na alınan maçın başlama saati de 15.30 olarak açıklandı.

Maçla ilgili kararlar alındı

Diyarbakır’ı gelecek sezon BAL’da temsil edecek ikinci takımın belirleneceği Yolspor-Bismil 21Sportif baraj maçı öncesinde spor taban birlikleri ve iki kulübün yöneticileri değerlendirme toplantısında bir araya gelerek bazı kararlar aldı. Buna göre karşılaşmanın 5 Mayıs Pazar günü Seyrantepe Stadı’nda oynatılmasına karar verildi. Daha önce Amedspor ve Diyarbekirspor’un maçlarına ev sahipliği yapan stadyumda oynanacak maça iki takım taraftarları için de eşit sayıda tribün ayrıldı.

Eşitlik bozulmazsa penaltılar belirleyecek

90 dakikada eşitlik bozulmaması halinde 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak ve burada da üstünlük sağlayan takım olmadığı takdirde gelecek sezon Bağlar Belediyespor’la birlikte Bölgesel Amatör Lig’de Diyarbakır’ı temsil edecek ikinci takım seri penaltı vuruşlarıyla kesinlik kazanacak.

Önceki yıllarda oynanan baraj maçlarının centilmence geçtiğine dikkat çeken spor taban birlikleri, Yolspor-Bismil 21Sportif karşılaşması için de aynı temennilerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.