Baran, DÜ’nün doktorlarına emanet

Baran, DÜ’nün doktorlarına emanet
Bir süredir beyin tümörü teşhisi ile yaşam mücadelesi veren, tedavi olmak için çalmadık kapı bırakmayan Diyarbakırlı Baran Dolaşır’ın tedavisine Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde başlandı.

Tedavisi başladı

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi 841. Sokakta ailesiyle birlikte yaşayan 16 yaşındaki Baran Dolaşır’a, 3 yıl önce baş dönmesi şikâyetiyle gittiği hastanede tümör teşhisi konuldu. Acilen ameliyata alınan genç, başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. 27 günlük yoğun bakım sürecinden sonra normal yaşamına dönen Baranın, 3 yıl sonra yeniden sağlık sorunu baş göstermeye başladı. Felç oluşumu ve yürüyememe problemi başlayan Dolaşır, yeniden hastaneye başvurdu. Çekilen tomografi ve yapılan tetkikler sonucu Baran’ın beyninde yeniden tümör oluştuğu tespit edildi.

Maddi sıkıntılar nedeniyle rahat tedavi göremeyen Baran’ın tedavisini DÜ Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi üstlendi. Hastane Başhekimi Mehmet Akdağ, tümörle savaşan ve doktorluk hayali olan Dolaşır’ın tedavisine başlandığını bildirdi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.