‘Barış için çağırdılar, eşime pusu kurup öldürdüler’

‘Barış için çağırdılar, eşime pusu kurup öldürdüler’
Diyarbakır’da iki hafta önce eşi Mehmet Fidan’ı kaybeden Bircan Fidan yetkililere seslendi

Fidan, “Eşimi barış için çağırdılar ama pusu kurup öldürdüler. Olayın üzerinden 15 gün geçti ancak şuana kadar yakalanan bir fail yok. Faillerin yeri belli, Emniyet neden harekete geçmiyor” tepkisinde bulundu.

Diyarbakır’da kulüp işleten Mehmet Fidan 22 Temmuz günü aracından inmeye çalışırken kurşun yağmuruna tutuldu. Silahlı saldırıya uğrayan Fidan olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen Fidan’ın eşi Bircan Fidan olayın detaylarını gazetemize açıkladı.

5 çocuk annesi olduğunu belirten Fidan, “Olaydan bir gün önce E.T adlı kişi eşimin işlettiği kulübe gitti. Bu şahıs içtiği içkinin parasını vermemek için son 4 aydır olay çıkartıyordu. Hatta öğrendiğim kadarıyla kulüp çalışanlarına bile saldırmış. Bu tartışma sırasında E.T adlı kişi yere düşünce beline çam parçaları batıyor ve hafif şekilde yaralanıyor. Yaşanan bu tartışma nedeniyle E.T’nin ağabeyleri Ç.T ve L.T eşimi arayarak, ‘Bu olayları biz tasvip etmiyoruz. Gel E.T elini öpsün barışın’ diyerek eşimi ikna ettiler. Eşimde yanına bir arkadaşını alarak bunların yanına gitti. Ç.T, M.T ve E.T eşimi pusuya düşürüp öldürdüler. Aradan 15 gün geçmesine rağmen hala tek kişi yakalanmadı. Biz kimseyle düşmanlık yapmak istemiyoruz. Faillerin yeri belli, Emniyet neden harekete geçmiyor. Devlet birbirimizi öldürmemizi mi bekliyor. Bunlar eşime tuzak kurarak öldürdü. Yetkililere sesleniyorum, eşimin faillerini bulsunlar. Biz adaletin tecelli etmesini istiyoruz. Bu şahıslardan şikayetçiyiz” iddiasında bulundu.

‘baris-icin-cagirdilar,-esime-pusu-kurup-oldurduler’.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum