“Başarılı Bir Sezon Geçirdik“

“Başarılı Bir Sezon Geçirdik“
Amedspor as başkanı Aziz Elaldı, ülke genelinde yaşanan ekonomik krizin kulüpleri etkilediği bir ortamda kulüp olarak her şeye rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Amedspor as başkanı Aziz Elaldı, ülke genelinde yaşanan ekonomik krizin kulüpleri etkilediği bir ortamda kulüp olarak her şeye rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Elaldı,”Belki Play-Off’a kalamadık ancak genç futbolcularımızı kazandık. Önümüzdeki günlerde gelecek sezonla ilgili yol haritamızı belirleyeceğiz” dedi.

Almanya’da Destek Gecesi

2.Lig Beyaz Grup’ta 2018-2019n sezonunu 49  puanla 8.sırada tamamlayan Amedspor’da önümüzdeki günlerde yapılacak toplantılarla yeni sezonla ilgili kararlar alınması bekleniyor. 11 Mayıs’ta Almanya’da önemli sanatçıların katılımı ile yapılacak destek gecesinde kulübe maddi gelir kazandırılması amaçlanırken, yurt dışında bazı ülkelerde daha bu tür organizasyonlar olması bekleniyor. Diyarbakır’da da kulübe gelir kazandırma amaçlı toplantılar yapılabileceği belirtiliyor.

“Genç Oyuncularımızı Kazandık”

Geride kalan sezonu değerlendiren Amedspor as başkanı Aziz Elaldı, ülke genelinde yaşanan ekonomik  sorunların kulüpleri etkilediği bir ortamda kulüp olarak her şeye rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Elaldı,”Göreve geldiğimizde iki önemli hedef olarak sportif başarı ve alt yapıdan oyuncu kazanmayı açıklamıştık. Puan farkı çok fazla olduğu için bu arayı kapatıp Play-Off’a kalamadık ancak yine de önemli galibiyetler alarak taraftarlarımızı bir nebze de olsa sevindirdik. En önemli kazancımız teknik heyetimizin şans verdiği genç oyuncularımızı kazanmamız oldu. Amedspor’un bu anlamda geleceği parlaktır ve önü açıktır.

“Ekonomik Krize Rağmen Başarılıyız”

 Ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar sporu ve kulüpleri de olumsuz yönde etkiliyor. Tüm bunlara rağmen başarılı bir sezon geçirdik. Bir çok kulübün ekonomik sorunları var. Bu işler kolay değil. Amedspor ise diğer kulüpleri esas aldığımızda borcu en az olan kulüpler arasındadır.

Amedspor hedefsiz olmaz ve hedefi üst lig olacaktır. Taraftarların,camianın,kentin beklentileri var. Önümüzdeki günlerde gelecek sezonla ilgili yol haritamızı belirleyeceğiz.İnşallah her şey daha güzel olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.