Başkan Delidere Karate milli sporcularını ziyaret etti

Başkan Delidere Karate milli sporcularını ziyaret etti
Diyarbakır Kayapınar AK Parti ilçe Başkanı Uğur Delidere Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret ederek Avrupa ve Türkiye Karate şampiyonlukları olan milli sporcular ve minik sporcuların çalışmalarını salonda izleyerek başarılar diledi.

TİGRİS HABER - AK Parti ilçe Başkanı Uğur Delidere Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaretinde kulüp başkanı Şehmus Kızılaslan, Antrenör Mehmet Yazar ve Ahmet Yazar ile bir araya geldi.

Avrupa ve Türkiye Karate Şampiyonları olan milli sporcular ve minik sporcula ile bir araya gelerek başarılar dileyen Delidere: " Bende uzun yıllardır futbol oynayarak ve sporun içinden gelen birisiyim. Ama sizin Karate sporunun daha zor olduğunu gördüm. İnanın gençler hangi spor branşı olursa olsun ve tüm çocukların ve gençlerin spor yapması gerektiğini inan birisiyim. Karate sporunu Bağlar Belediyespor spor kulübü sporcusu Sena Kızılaslan kızımızın sayesinde takip etme imkanı bulduk. Hem Ülkemizin hem de ilimizin gurur kaynağı oldu. Bu başarıların mimarları olan ve sizleri yetiştiren antrenörlerinizi tebrik eder, size ve ailelerinize teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.