"Başkan" filmi kasımda vizyonda

"Başkan" filmi kasımda vizyonda
Tunceli'de çekilen "Başkan" filmi kasımda vizyona girmeye hazırlanıyor. Ulaş Bahadır'ın senaryosunu yazıp yönettiği "Başkan" filminin basın toplantısı, filmin çekildiği Tunceli'nin Ovacık ilçesinde gerçekleştirildi.

TİGRİS HABER - Filmin yapımcısı Hale Algan Özkörüklü, bu filmin yapımcılığını üstlendiği ilk proje olduğunu belirterek, "A Time Medya olarak film sektöründe uzun vadeli ve kalıcı işler yapmak üzere bu yola çıktık. İlk başladığımızda bu hikâyeyle değil, çok farklı hayallerle başlamıştık, fakat Ulaş hocanın getirdiği bu senaryoyu çok beğendik." dedi. Algan, yapımda yer alan oyuncuların çok başarılı performans sergilediğini kaydederek, filmde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kasımda vizyona hazırlanan, yerel seçimlerde mevcut belediye başkanını değiştirmek isteyen kasaba halkının yaşadıklarını konu eden politik komedi yapımı "Başkan"ın kadrosunda ayrıca Füsun Demirel, Sadık Gürbüz, Bülent Çolak, Gözde Kaya, Gürberk Polat, Sercan Batık, Nil Eray, Pamir Kurt, İbrahim Yıldırım, Cavit Özer, Yusuf Emre Uzun, Fatih Yücebağ ve Yunus Emre Orhan da yer alıyor.(AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.