Batman’da antrenörlerle toplantı

Batman’da antrenörlerle toplantı
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, merkez ve ilçelerde 14 branşta çalışan 39 antrenörle bir araya gelip durum değerlendirmesi yaptı.

TİGRİS HABER - Gençlik ve Spor Ek Hizmet binasında bulunan Konferans salonunda antrenörlerle bir araya gelen İl Müdürü Özperk, kurumun sportif çalışmaları, okul sporlarının son durumu, lisanslama, çalışma programları, mevzuat, antrenör performansları, tanıtım ve bir çok alanda yapılan artı ve eksiler hakkında istişarelerde bulundu.

“Batman için daha çok çalışmalıyız”

Batman’ın genç ve dinamik bir nüfusa sahip olduğunun altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Özperk; “Pandemiden sonra üzerimizdeki metal yorgunluğu atıp, çocuk ve gençlerimiz için daha çok çalışmalıyız. Merkez ve ilçelerimizde Atletizm, Futbol, Eskrim, Basketbol, Güreş, Taekwando, Voleybol, Hentbol, Badminton, Kort Tenisi, Masa Tenisi, Kick Boks, Judo ve Jimnastik branşlarında 39 kadrolu antrenörümüz var. Bu sayımız daha çok çocuk ve gence ulaşmamız için yeterli. Merkez ve ilçelerimizde modern tesislerimiz var. Tesisleşme konusunda sayılı iller arasındayız. Sizlerde alanlarınızda başarılı antrenörlersiniz. Batman için hep birlikte daha çok çalışmalı ve gençlerimizi spora kazandırmalıyız. Eğer bizler gençlerimizi sizlerin aracılığıyla sportif branşlara kazandırmazsak, çocuklar farklı yerlere yönelebilirler. Bu bizim hem asli, hem de insanı bir görevimizdir ”diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.