Baydilli’den mahallelerde inceleme

Baydilli’den mahallelerde inceleme
Metin Baydilli alan ilçeyi gezerek mahalledeki sorunları dinliyor

Kara köprü Belediye Başkanı Metin Bay dilli alan gezileriyle ilçedeki mahallelerde inceleme yaparak sorunların çözümü için talimat veriyor.
Sorunsuz ve modern bir Kara köprü oluşturmak isteyen Kara köprü Belediye Başkanı Metin Bay dilli, mesaisine erken saatlerde başlayarak mahalleleri incelemeye devam ediyor. Bay dilli, teknik ekibiyle birlikte her sabah bir mahallede inceleme yaparak sorunları yerinde inceliyor. Sorunları ve şikayetleri yerinde inceleyen Bay dilli ilgili birim amirine sorunun en kısa sürede çözümü için talimat veriyor.
Kara köprü’nün çok modern bir şehir olmayı hak ettiğinin altını çizen Başkan Metin Bay dilli, bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Bay dilli, “Biz Kara köprü’ye hizmet etme noktasında ortak akılla çalışma yürüten bir ekibiz. İlçemizdeki sorunları biliyor ve yakından takip ediyoruz. Her sabah da teknik müdürlerimizle birlikte mahallelerimizde bu sorunları inceliyor, çözümü anlamında takibatını başlatıyoruz.Kara köprü’müz her şeyin en güzeline layıktır ve modern bir kent olma yolunda ilerliyor. İnşallah biz de hizmetlerimiz ve gerçekleştirdiğimiz projelerle ilçenin modernleşmesini sağlayacağız. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için buradayız ve rahat olsunlar sorunların çözümü için sabah akşam çalışacağız” ifadelerini kulandı.
Bay dilli incelemeler sırasında vatandaşları ve esnafları dinleyerek taleplerini not alıyor. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.