Beyoğlu: Hizmetler için müjdeler aldık

Beyoğlu: Hizmetler için müjdeler aldık
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kente yapılacak hizmetler için Ankara’da milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kente yapılacak hizmetler için Ankara’da milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Beyoğlu,”Önceki dönem bakanımız Mehdi Eker’in önderliğinde İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Ulaştırma Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret ederek yapacağımız hizmetler için müjdeler aldık. Ulaştırma Ve Alt Yapı Bakanımızın desteğiyle Bağlar’ımıza modern asfalt, ulaşım ve alt yapı konusunda önemli hizmetler kazandıracağız” dedi.

Kente Yapılacak Hizmetler İçin Önemli Görüşmeler

AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale ile Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu,kente yapılacak hizmetler için Ankara’da önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Diyarbakır milletvekilleri ve belediye başkanları, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma Ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi, yapılması planlanan hizmetler için taleplerini iletti.

Bakanlara yapılan ziyaretleri  ve temasları değerlendiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kente yapılacak hizmetler için önemli ve verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

“Ankara’dan Yeni Müjdelerle Dönüyoruz”

Başkan Beyoğlu,”Önceki dönem Bakanımız sayın Mehmet Mehdi Eker önderliğinde AK Parti Diyarbakır milletvekillerimiz, Çermik ve Hani Belediye başkanlarımız ile birlikte İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın  Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret ettik. Kentimize yapılacak hizmetlerle ilgili taleplerimizi ilettik. Bölgemize büyük önem veren sayın bakanlarımız taleplerimizi olumlu karşılayarak önemli müjdeler verdi. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımızdan Bağlar’ımız için modern asfalt çalışmaları,ulaşım ve alt yapı konularında destek istedik. Sento Caddesi’ndeki alt yapı çalışmaları ve çevre yolunun tamamlanmasıyla ilgili güzel gelişmeler olacak. Yeni müjdeler ile Diyarbakır'a dönüyoruz. Taleplerimize tam destek veren sayın bakanlarımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.