Beyoğlu, öğretmenler gününü kutladı

Beyoğlu, öğretmenler gününü kutladı
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

TİGRİS HABER - Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenliğin, milletlerin geleceğine yön veren kutlu bir meslek olduğuna vurgu yapan Beyoğlu ,”Özü itibarıyla peygamberlik mesleği olan öğretmenlik dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de insanlığa ışık olacaktır. Mesleğini severek ve fedakârlık yaparak icra eden tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü tebrik ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Öğretmenliğin toplumların geleceğine ışık tutan, insanların yaşamına dokunan ulvi bir meslek olduğuna değinen Başkan Beyoğlu,”Asla unutmamamız gereken ve baş tacı yapmamız gereken insanların başında öğretmenlerimiz gelmektedir. “ ifadeleriyle öğretmenlere verilmesi gereken değeri dile getirdi.

Eğitimi ön planda tutan, eğitimciyi el üstünde tutan yüce bir dinin ve kadim bir medeniyetin mensupları olduklarına dikkat çeken Başkan Beyoğlu,”peygamber mesleği” olarak atfedilen öğretmenliğin insanlık tarihinin her aşamasında vazgeçilmez bir öneme sahip olduğunu anlattı.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.