Beyoğlu önce vatandaşı dinledi sonra temizlik çalışmalarına katıldı

Beyoğlu önce vatandaşı dinledi sonra temizlik çalışmalarına katıldı
Diyarbakır merkez Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, önce vatandaşı dinledi ardından temizlik çalışmalarına katıldı.

Bağlar Belediyesi, aynı anda hem soğuk su hem de sıcak su ile yıkama ve buharlaştırma özelliği olan  gelişmiş son teknoloji sistemine sahip temizlik aracı ile semt pazarlarını, okulların çevresini ve camilerin avlusunu temizleyerek hijenik hale getiriyor.

Gece yapılan semt pazarı dezenfekte çalışmalarına katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediye çalışanlarıyla beraber geç saatlere kadar çalıştı. Temizlik giysilerini giyerek sahaya inen Başkan Beyoğlu,”Temiz Bağlar imajının oluşması için hepimiz gece gündüz çalışacağız. Önümüzdeki günlerde hizmet anlamında Bağlar’ımıza yeni sürprizlerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Sokaklar, Son Teknoloji Ürünü Araç Ve Deterjanla Temizleniyor

Bağlar Belediyesi, gündüz semt pazarı olarak hizmet veren cadde ve sokakları akşam saatlerinde temizleyerek vatandaşların temiz ve hijenik bir ortamda günlük yaşantılarını sürdürmelerini sağlıyor.

Aynı anda hem soğuk su hem de sıcak su ile yıkama ve  buharlaştırma özelliği olan  gelişmiş son teknoloji sistemine sahip temizlik aracı ile semt pazarlarını, okulların çevresini ve camilerin avlusunu temizleyerek hijenik hale getiriliyor. Deterjan kullanılarak yapılan temizleme çalışmaları sayesinde olası hastalıkların ve çevreye rahatsızlık veren kokuların da önüne geçiliyor.

Başkan Beyoğlu Sahada İşçi Gibi Çalıştı

Gündüz semt pazarı olarak kullanılan Lefkoşa Caddesi’ndeki temizlik, yıkama ve dezenfekte çalışmalarına Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da katıldı. Gece geç saatlere kadar süren çalışmalara temizlik giysileri ve çizme giyerek katılan Başkan Beyoğlu’nun harcadığı efor ve çalışkanlığı çalışmaları ilgiyle izleyen çevredeki vatandaşların takdirini topladı. Vatandaşlar,yaşam alanlarının bu şekilde temizlenerek hijenik hale getirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek örnek davranışlarından dolayı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

baglar-temizlik3.jpeg

“Halkımızın Hijenik Koşullarda Yaşamayı Hak Ediyor”

Saatlerce süren sokakları dezenfekte çalışmalarında işçi gibi çalışan Başkan Beyoğlu,bir çok ilde olmayan son teknoloji ürünü temizlik aracı ile Bağlar halkı için temiz bir çevre oluşturmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Halkın yaşam alanının temiz ve hijenik olmasına özen gösterdiklerini belirten Beyoğlu,”Bu aracımızın bir çok özelliği mevcüt. Hem sıcak hem soğuk su ile yıkıyor,aynı zamanda buhar özelliği var. Deterjan kullanmak suretiyle bu aracımızla semt pazarlarını,cami avlularını ve okulların çevresini temizliyoruz,dezenfekte ediyoruz. Teknolojik imkanlar önemli olmakla beraber esas önemli olan insan faktörüdür. Vatandaşlarımızın temiz,hijenik ve sağlıklı koşullarda yaşama imkanına kavuşması için  tüm ekiplerimizle beraber gece gündüz çalışıyoruz. Bundan da asla yorgunluk duymuyoruz. Çünkü Bağlar’ımızın hizmete ihtiyacı var.” dedi.

“Sürpriz Projelerimiz Var”

Önümüzdeki günlerde gerek temizlik gerekse çevre düzenlemesi ve kentsel dönüşüm alanlarında yoğun bir hizmet dönemine gireceklerini kaydeden Beyoğlu,Bağla’ımızın  sokakları ve caddeleri Allah’ın izniyle pırıl pırıl olacak. Gündüz buralarda kurulan semt pazarlarında alış veriş yapan vatandaşlarımız bir sonraki günün sabahına işte bu şekilde tertemiz hale getirilmiş çevre koşullarında başlayacak.

Bağlar’ı rahatlatacak projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Dar olan bazı sokak ve caddelerimizi kapatıp çocuklarımız için oyun alanlarına çevireceğiz. Önümüzdeki günlerde sürpriz hizmetlerimiz olacak.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.