Beyoğlu sokaklarda kadınlara gül dağıttı

Beyoğlu sokaklarda kadınlara gül dağıttı
Bağlar Belediyesi, 8 Mart Kadınlar Günü öncesinde alışılmışın dışında bir etkinliğe imza attı.

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,eşi  eşi  Dürdane Beyoğlu ile birlikte  8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kentin cadde ve sokaklarında kadınlara karanfil hediye etti.

 Kadınların sıcak bir ilgi ile karşıladığı  Beyoğlu,” Yaşamın asıl çilesini çeken kadınlardır. Kendilerine verdiğimiz değeri ortaya koymak adına  ziyaret ettik. Hepsi çok mutlu oldu” dedi.

Kadınlar Günü İçin Fark Yaratan Etkinlik

Bağlar Belediyesi, 8 Mart Kadınlar Günü’nü  öncesinde dikkat çekici bir etkinliğe imza attı. Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi  Dürdane Beyoğlu ile bilikte cadde ve sokaklarda ziyaret ettiği kadınlara karanfil dağıttı.

Beyoğlu'nu karşılarında gören  kadınlar tatlı bir şaşkınlık yaşayarak duydukları mutluluğu dile getirdi.

Ayrıca çat-kapı misali ziyaret ettiği evlerde kadınların kadınlar gününü kutlayan Başkan  Beyoğlu,  beraberinde getirdiği kadınların temel ihtiyaçlarından oluşan hediyeleri takdim etti. Ziyaret ettiği sokak ve mahallelerde gün boyunca kadınlara karanfil dağıtarak sohbet eden Beyoğlu ,yaşlı kadınlarla yakından ilgilendi.

“Kadına Özel Değer Veren Bir Medeniyetten Geliyoruz”

Kadına verdikleri değeri ortaya koymak için farklı bir etkinliği hayata geçirdiklerini  belirten  Beyoğlu,ziyaret ettikleri kadınların bundan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. “Yaşamın asıl çilesini çeken kadınlarımızdır. Annelerimizdir,ablalarımızdır,kardeşlerimizdir,eşlerimizdir. Kendilerine verdiğimiz değeri ortaya koymak adına evlerinde ziyaret ettik. Hepsi çok mutlu oldu” diyen Beyoğlu,kadına değer vermenin hem insani hem de islami bir sorumluluk olduğunun altını çizdi.

Beyoğlu,”Kadına çok büyük değer veren ve bu konuda dünyaya öncü olan bir medeniyetten geliyoruz. Batının  kadınları  akıl almaz olumsuz muamelelere  maruz bıraktığı ı dönemlerde bu topraklarda medeniyetimizin temel taşı olan kadılar öncü olmuştur.  Medeniyetimizin  bu potansiyeli, bugün de dünya için önemli bir örnek teşkil etmektedir.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum