Beyoğlu’ndan mağdur aileye yardım

Beyoğlu’ndan mağdur aileye yardım
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle ziyareti sırasında karşılaştığı mağdur ailenin yaşadığı içler acısı manzara karşısında hemen harekete geçerek evin bakımını  ve ihtiyaçlarını karşılayarak kış ortasında büyük bir drama son verdi.

Üç çocuğu ve eşiyle birlikte yaşama tutunmaya çalışan Orhan Avcı, kaderlerine terk edildikleri bir dönemde kendilerine yardım eli uzatarak aile dramını ortadan kaldıran Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

Ziyaretler sırasında vicdanları yaralayan dramlarla karşılaştıklarını belirten Beyoğlu,”Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde imkanlarımızı zorlayarak böyle hemşerilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Toplumun tüm kesimlerini duyarlı olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Yürek Yakan Drama Sessiz Kalmadı

Avcı ailenin kış ortasında yaşadığı insanlık dramına Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu son vererek hem mağdur ailenin yüzünü güldürdü, hem mahalle sakinlerinin takdirini topladı.

Kaynartepe Mahallesi’nde üç çocuğu ve eşiyle birlikte tek gözlü harabe evde yaşayan Avcı, ailesinin yürek yakan dramı Başkan Beyoğlu’nun her akşam gerçekleştirdiği mahalle ve ev ziyaretleri sırasında ortaya çıktı. Gördüğü manzara karşısında büyük üzüntü yaşayarak  duygu dolu anlar yaşayan Beyoğlu,kiracı olarak yaşadıkları eve bakım yapacak ve eşya alacak maddi imkanı olmayan ailenin dramının son bulması için harekete geçti.

İnsanlık Dramına Son Veren Görüntüler

Beyoğlu’nun talimatı ile onarımı yapılarak yenilenen tek gözlü ev ,yeni eşyalar,mefruşat ve aydınlatma sistemi ile yenilendi.

Evin yenilenmesinden dolayı Başkan Beyoğlu’na teşekkür ederek mutluluğunu paylaşan Avcı ailesinin bu dramdan kurtulması mahalle sakinlerinin de takdirini topladı.

“Biz İnsani Görevimizi Yapıyoruz”

Başkan Beyoğlu ise insani ve vicdani vazifelerini yerine getirdiklerine dikkat çekerek ziyaretler sırasında vicdanları yaralayan dramlarla karşılaştıklarını ve imkanlar dahilinde çözüm üretmeye çalıştıklarını kaydetti. Beyoğlu,”Üzülmemek elden değil. Tabi ki üzülüyoruz. Ama bizim görevimiz sadece üzülmek değil,aynı zamanda çözüm üretmektir. Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde imkanlarımızı zorlayarak böyle hemşerilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Bu iş sadece bizimle olmaz. Tüm kesimleri bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Tek bir insanımız  bile bu şartlarda yaşıyorsa bizler kafamızı rahat şekilde yastığa koyup uyumamalıyız.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.