Bilnetli Minik Öğrencilerin Satranç Başarısı

Bilnetli Minik Öğrencilerin Satranç Başarısı
Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü Küçük Erkekler Satranç Takımı, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen şampiyonada Diyarbakır ikincisi oldu.

Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü Küçük Erkekler Satranç Takımı, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen  şampiyonada Diyarbakır ikincisi oldu.

Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü tarafından yapılan açıklamada,”2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Küçük Erkekler Satranç Müsabakasında Okulumuz İl 2. si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” denildi.

 

Öğrencilerden Güneş Evine Ziyaret

Bu arada  Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü  öğrencileri,  fen bilimleri dersi kapsamında, yenilenebilir enerji kaynaklarımızdan olan güneş enerjisi ile ilgili bilgi edinmek üzere Diyarbakır Güneş Evi’ni ziyaret etti. Öğrenciler, burada görev yapan uzmanlardan güneş enerjisi hakkında bilgiler aldı.


Öğrenciler ayrıca Diyarbakır’ın tarihi ve turistik yerlerinden  olan Hz. Süleyman camii ve Diyarbakır Müzesi’ni  de ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.