Bir final daha

Bir final daha
Play-Off yarışında önemli maçlara çıkan Büyükşehir, bu hafta da 6 puanlık mücadeleye çıkacak. Bugsaşspor’u deplasmanda yenerek avantaj sağlamak istiyor.

BİR ÇOK TAKIM İDDİALI

2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon olup PTT 1.Lig’e doğrudan çıkmak kadar 2,3,4 ve 5.olarak Play-Off’a kalma yarışı da büyük önem taşıyor. İlk 4’teki Altınordu,Alanyaspor , MKE Ankaragücü ve Bandırmaspor şampiyonluk için çekişirken,bu takımları geriden takip eden Bugsaşspor,Nazilli Belediyespor,Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,Tepecikspor ve Bayrampaşa gibi takımlar da ilk 5 arasına kalarak Play-Off’a kalma iddiasını taşıyor.

YENERSE AVANTAJLI OLACAK

Geçen hafta Nazilli Belediyespor’u yenerek Play-Off için yeniden yeşil ışık yakan Büyükşehir Belediyespor, bu defa bir başka iddialı takım Bugsaşspor’a misafir olacak. 39 puanı olan Büyükşehir, 41 puanlı başkent ekibini yenerek önemli bir avantajla Diyarbakır’a dönmek istiyor.

Maçın hazırlıklarına başlayan Diyarbakır ekibinde cezalı yok. Oynamayacak durumda olan tek sakat futbolcu ise çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatan Uğur Tülümen.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.