Bismil 21Spor satılıyor mu?

Bismil 21Spor satılıyor mu?
Bismil 21Spor, yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle önemli bir iddia ile gündemde

Geçen sezon baraj maçını kazanarak BAL Ligi’ne yükselen ve ilçenin bu anlamdaki 7 yıllık özlemine son veren Bismil 21Spor, yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle önemli bir iddia ile gündemde.Kulübün satılacağı ve birkaç gün içinde el değiştireceği iddia ediliyor.

Satılması An Meselesi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Diyarbakır’ı temsil edecek olan iki takımdan biri olan Bimil 21Spor önemli bir iddia ile gündemde. Yaşadığı maddi sorunları aşamayan ve kaynak bulamayan Bismil 21Spor’un satılması gündemde.  Kulübün satılacağı ve birkaç gün içinde el değiştireceği iddia ediliyor.

Bu iddialar kulübe kaynaklar tarafından da doğrulandı. Kulübü devralacak yönetimin maçlarını Bismil’de oynamaya devam edeceği ifade ediliyor.

Lige Katılım Parasını Yatırdı

 BAL Ligi’ne katılım ücretini yatıran Bismil 21Spor’un lige katılamama tehlikesi ise ortadan kalktı.

Spor Toto BAL'a 2019-2020 sezonunda 160 takımın katılma hakkı bulunuyor. Bu takımlardan 84'ü Spor Toto BAL'da kalan, 67'si yerel amatör liglerden Spor Toto BAL'a çıkma hakkı kazanan ve 8'i TFF 3. Lig'den düşen, 1'i ise FIFA Disiplin Kurulu kararı ile TFF 3.Lig'den bir alt lige düşürülen takımlardan oluşuyor.

2019-2020 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig gruplandırma ve statüsü, lige katılacak takım sayısının kesin olarak belirlenmesi ve saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.