Bismil Belediyesi’nden Engelsiz Yaşam Merkezi

Bismil Belediyesi’nden Engelsiz Yaşam Merkezi
Bismil Belediyesi tarafından yaptırılacak Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatının temeli atıld

Merkezin temeli Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Bismil İlçe Eşbaşkanları ve yöneticileri, Bismil Belediye Eşbaşkanları Gülşen Özer ile Orhan Ayaz, Belediye Meclis Üyeleri, Bismil Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Atilla Yenisoy ve ilçe halkının katılımıyla atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Bismil Belediyesi Eşbaşkanı Gülşen Özer, sosyal belediyecilik ilkesini esas alarak gerçekleştirdikleri projelerine yenisini kattıklarını belirterek, yaşamın bir parçası olan engelsizler için attıkları adımın önemli olduğunu söyledi.

‘GURUR VE SEVİNÇ DUYUYORUZ’

Eşbaşkan Orhan Ayaz ise, “Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temel atma töreninde bulunmaktan büyük bir gurur ve sevinç duyuyoruz. Elbette bizim engelli kardeşlerimiz engelli vatandaşlarımız bizim için esastır. Önemli sosyal projelerde bugün engelli kardeşlerimizin engelini ortadan kaldırmak için, onlarla ilgili hedeflerimizi büyütmeye devam ediyoruz” dedi.

'YILLARDIR KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPTINIZ'

Daha sonra konuşan Bismil Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Atilla Yenisoy  da yıllardır talep etikleri merkeze kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  Yenisoy, “Yıllardır tek talebimiz olan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin hayata geçirilmesi için çalmadığımız kapı kalmadı ama Bismil Belediye Eşbaşkanlarımız bizim ricamızı kırmayıp kısa sürede bu projeyi hayata geçirdi. Bizler Belediyemize ve Eşbaşkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yıllardır kimsenin yapamadığını sizler yaptınız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.