Bismil Sportif Şampiyonluğa Koşuyor

Bismil Sportif Şampiyonluğa Koşuyor
Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde lider Bismil 21Sportif, son 4 haftaya şampiyonluğa en yakın takım olarak giriyor.

Tigris Haber - Kulüp Basın Sözcüsü Rukneddin Güneş,”Bismil’in 6 yıllık BAL Ligi özlemine son vermek istiyoruz” dedi.

Başarılı Hoca Mikdat Ekinci Çalıştırıyor

Bismil Kızılayspor’la oynadığı olaylı maçla ilgili karar henüz verilmediği için 2 puanlık farkla lider olan Bismil 21Sportif adım adım şampiyonluğa koşuyor. Yaşanan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilen maçla ilgili kararın birkaç gün içinde TFF tarafından verilmesi bekleniyor.

bismil-sportif-sampiyonluga-kosuyor-(2).jpg

Daha önce Bismilspor’u BAL Ligi’ne çıkarmış olan Teknik Sorumlu Mikdat Ekinci yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Bismil 21Sportif önce ligi şampiyon olarak tamamlayıp daha sonra baraj maçını kazanarak BAL Ligi’ne yükselmek istiyor.

“Şampiyon Olmak İstiyoruz”

130 bin nüfüslü ilçe olan Bismil’in sporda hak ettiği yerde olmadığını belirten Bismil 21Sportif Faaliyetler Basın Sözcüsü Rukneddin Güneş,BAL Ligi’ne yükselmek istediklerini bildirdi. Güneş,”Bismil bir çok il’den daha büyük ama sporda hak ettiği yerde yok. 6 yıldır BAL Ligi’nde  temsil edilmiyor. Bu özleme son vermek istiyoruz. Hocamıza ve sporcularımıza güveniyoruz. Kalan maçları kazanıp hedefe ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.