Bismil’de şampiyonluk coşkusu

Bismil’de şampiyonluk coşkusu
Bismil 21Sportif’in Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon olması, uzun yıllardır sporda başarıya hasret kalan ilçede sevinçle karşılandı.

Tigris Haber- Taraftarların omuzlara aldığı teknik sorumlu Mikdat Ekinci,”Yıllar sonra yine Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluğu ilçemize kazandırmak bize nasip oldu. Bundan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Yolspor’la baraj maçı yapacak

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde nefesleri kesen 26 haftalık maraton sonunda mutlu sona ulaşan taraf Bismil 21Sportif oldu. Son maçında Alipaşaspor’u yenerek ligi en yakın takipçisi Çınar Belediyespor’un 2 puan önünde zirvede tamamlayan Bismil ekibi, BAL 1.Grup’ta sezonu Bağlar Belediyespor’un altında bitirmesi kesinleşen Yolspor’la BAL’a çıkma/BAL’da kalma baraj maçını oynamaya hak kazandı. Diyarbakır şehir merkezinde oynanacak baraj maçının tarihi ve saati önümüzdeki günlerde belli olacak.

Ekinci omuzlarda

Bismil 21Sportif’in elde ettiği şampiyonluk ilçede sevinçle karşılandı. Taraftarlar, Alipaşaspor karşılaşmasından sonra şampiyonluk turu atarak şampiyonluğu kutladı. Takımı şampiyonluğa taşıyan teknik sorumlu Mikdat Ekinci, futbolcular ve taraftarlar tarafından omuzlara alındı.

Daha önce de Bismil Belediyespor’u yine Süper Amatör’de şampiyon yaparak 3.Lig’e taşıyan Ekinci, yıllar sonra Bismil’e ikinci şampiyonluğu kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

“Hedefimiz BAL’a çıkmak”

Hedeflerinin bitmediğini belirten Ekinci,”Göreve geldiğimizde takım liderin 6 puan gerisindeydi. Futbolcularımız, yönetimimiz ve taraftarlarımızla el ele vererek takımı şampiyonluğa taşıdık. Bu başarıda herkesin payı var, biz sadece ilçemize karşı görevimizi yaptık. Ama işimiz bitmedi. Önümüzde baraj maçı var. Asıl önemli olan bu maçı kazanıp BAL’a çıkmaktır. Bunu başarmak için çok çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.