Böckün: Tüm sağlık çalışanlarının hizmetindeyiz

Böckün: Tüm sağlık çalışanlarının hizmetindeyiz
Huzur Sağlık Sen Diyarbakır il Başkanlığına atanan Ahmet Böckün, sağlık çalışanlarının özlük ve mali hakları için özverili olarak çalışacaklarını belirtti.

2018'de kurulan Huzur Sağlık Sen  Diyarbakır il Başkanlığına Ahmet Böckün atandı. Milli ve Manevi değerlerine bağlı, çalışanlarının mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan bir sendika olduklarını belirten Böckün, "Ayırt etmeksizin tüm sağlık çalışanlarının özlük ve mali haklarını iyileştirmek adına özveri ile çalışan bir sendika olma yolunda hızla ilerliyoruz" dedi.  Böckün, Türkiye’nin sendikası olma sloganıyla çıktıklarını ve tüm sağlık çalışanlarının hizmetinde olduklarını belirtti.

hh-023.jpg

Böckün: Sağlık çalışanlarının özlük ve mali hakları için çalışacağız

Diyarbakır Huzur Sağlık Sen olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının problemlerini çözme noktasında çok büyük emek sarf edeceklerini ifade eden Böckün, Döner sermaye  sorununu  4/B'li çalışanların problemleri  ve üniversite de çalışanların sıkıntıları konusunda bir komisyon kurduklarını  bu konuda çalışanlardan kendilerine yoğun bir talep olduğunu belirtti.  Ayrıca Genel idare Hizmetleri Sınıfı (GİH) ve Yardımcı hizmetler (YH) personelinin de çok büyük sorunları olduğunu dile getiren Böckün,  görevde yükselme sınavlarının her yıl yapılması, 3600 ek gösterge, yıpranma payı  hususunda personelden ciddi bir talep olduğunu ve sağlık çalışanlarının özlük ve mali hakları için özverili olarak çalışacaklarını belirtti. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum