Bodrum’da “Ağar” dörtlü

Bodrum’da “Ağar” dörtlü
Emekli Korgeneral Engin Alan, emekli Albay Korkut Eken, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Alaattin Çakıcı ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar birlikte poz verdi.

TİGRİS HABER - Emekli Korgeneral Engin Alan, emekli Albay Korkut Eken, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Alaattin Çakıcı ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar birlikte görüldü.

Bodrum Yalıkavak Marina’da bir araya gelen dört ismin birlikte verdiği fotoğrafı, Çakıcı’nın yakın dostlarından Üzeyir Çakmaktaş, Twitter hesabından paylaştı.

Kimler kimlerle

Türk Devleti ilelebet var olsun diye her zorluk ve meşakkati göğüsleyen, zindan dahil bu uğurda en ağır bedelleri ödeyen kahramanlarımız: Alaattin Çakicı, Mehmet Ağar, Engin Alan, Korkut Eken. Yalikavak Marina pic.twitter.com/lUcB4kZ0tX — Üzeyir ÇAKMAKTAŞ (@uzeyircakmaktas) October 16, 2020 Çakmaktaş, paylaşımında “Türk devleti ilelebet varolsun diye her zorluk ve meşakkati göğüsleyen, zindan dahil bu uğurda en ağır bedelleri ödeyen kahramanlarımız: Alaattin Çakicı, Mehmet Ağar, Engin Alan, Korkut Eken” ifadelerini kullandı.  (Kaynak: Sputnik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.