Bölge acenteleri seçime gitti, Akyıl yine fark attı

Bölge acenteleri seçime gitti, Akyıl yine fark attı
Diyarbakır’da yapılan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanlığı seçimlerini ikinci kez Mehmet Akyıl kazandı.

Türkiye Seyahat Acentaları TÜRSAB Bölgesel Temsil Kurulu (BTK) Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak İlleri Acentalarının yoğun katılımı ile Diyarbakır'da gerçekleşti.

Seçimlere Mavi Liste ile katılan TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Akyıl oyların üçte ikisini alarak yeniden Başkanlığa seçildi.

Bölge seyahat acentelerinin yoğun katılım gösterdiği seçimlerde Beyaz ve Mavi liste adayları yarıştı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından 23.dönem Faaliyet Raporunu okuyan 23.Dönem Türsab Güneydoğu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Akyıl, Bölgede turizm sektörünü geliştirmek adına yapmış oldukları çalışmaları her zaman sürdüreceklerini söyledi.

TÜRSAB Genel Başkan Yardımcısı Bedirhan Bayka ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Nezih Hacıalioğlu ile acente temsilcilerinden oluşan divan Mavi ve Beyaz listeleri inceleyerek 24.Dönem Türsab seçiminin startını verdi.

-GÜVEN TAZELEDİ-

Bölge seyahat acentelerinin yoğun katılım gösterdiği seçimlerde Beyaz ve Mavi liste adayları yarıştı. Mavi Liste ile yeniden aday olan Türsab Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Akyıl oyların üçte ikisini alarak yeniden Başkanlığa getirildi.

-BİREYSEL DEĞİL BÖLGESEL BİR BTK-

Yapılan seçimlerin ardından açıklama yapan TURSAB BTK Başkanı Mehmet Akyıl seçimlere katılım sağlayan tüm acentelere teşekkür ederek, birlik içerisinde bölge Temsil Kurulunu hak ettiği konuma getireceklerini söyledi.

Başkan Akyıl, Bireysel bir temsil Kurulu olmadıklarını, bölgesel bir temsil Kurulu olduklarına belirterek, “Bölge Turizmini canlandırmak, Acentelerimizin sorunlarına çözüm bulmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir. Bizler bölge Acentelerimiz ile uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Asla bireysel bir temsil Kurulu olmayacağız ve bölgesel bir temsil Kurulu olarak tüm bölgemize hakim olacağız. Ülke genelinde 35 bölgede gerçekleştirilecek seçimlerimizin şimdiden tüm bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Seçimlerde güven tazeleyen mavi listenin yönetim kurulu üyesi isimler şunlardan oluşuyor;

Başkanlığa Mehmet Akyıl, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Serdar Baturay, Doğan Şan, Hakan Beksari, İbrahim Bilen, Ahmet Akman, Mehmet Erdem üyeliğe ise Yunus Batı ay, Abdülaziz Yatkın, Ömer Faruk Sualp, Ahmet Aslan, Nuray Cebe, Sultan Turan ve Emin Ramanlı getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum