Bölge hakemliğinde “Mızrak” rüzgarı

Bölge hakemliğinde “Mızrak” rüzgarı
Geçen ay göreve gelen TFF Merkez Hakem Kurulu’nda görev alan Diyarbakırlı eski Süper Lig hakemi Nihat Mızrak,ayağının tozuyla başladığı bu görevde yoğun bir çalışma yürütüyor. Mızrak’ın sorumlusu olduğu 8.bölgenin atletik testi Diyarbakır’da yapılırken,hakemler testi geçmek için büyük ter döktü.

Göreve başlar başlamaz harekete geçti

Tigris Haber - 20 yıllık hakemlik kariyerinden sonra geçen ay belirlenen yeni MHK yönetimine giren Nihat Mızrak, göreve başlar başlamaz bölge hakemleriyle ilgili çalışma başlattı. Hemen her hafta bölge illerine giderek toplantılar,eğitim çalışmaları ve programlar yapan Mızrak,görev alanında bulunan 8.bölgedeki hakemlerle yakından ilgileniyor. 11 il’in bağlı olduğu 8.bölgeden sorumlu MHK üyesi olan Mızrak’ın hedefi son yıllarda gerileyen bölgeden iyi hakemler yetiştirmek.

Diyarbakır’da atletik test

Mızrak’ın sorumlusu olduğu 8.bölgenin atletik testi Diyarbakır’da yapılırken,hakemler testi geçmek için büyük ter döktü. Seyrantepe tesisleri atletizm sahasında uzman ekiplerin kontrolünde yapılan atletik test çalışması Mızrak tarafından yakından takip edildi. 100’e yakın hakemin katıldığı testlerde bazı hakemler zorlanırken,bazıları da koşuları güçlükle tamamlayabildi. Testleri geçemeyen hakemler sezon sonunda klasman düşürülebilecek. Bu konuda son sözü MHK yönetimi söyleyecek.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.