Bölgede Özdemir heyecanı

Bölgede Özdemir heyecanı
Uzun yıllar yönetici olarak Türk sporuna hizmet eden, Doğu ve Güneydoğu kulüplerine her sezon sağladığı maddi desteklerle bilinen Diyarbakırlı iş adamı Nihat Özdemir’in 1 Haziran’da yapılacak olağan genel kurulda TFF başkanlığına aday olduğunu açıklaması bölgede heyecan yarattı.

Uzun yıllar yönetici olarak Türk sporuna hizmet eden, Doğu ve Güneydoğu kulüplerine her sezon sağladığı maddi desteklerle bilinen Diyarbakırlı iş adamı Nihat Özdemir’in 1 Haziran’da yapılacak olağan genel kurulda TFF başkanlığına aday olduğunu açıklaması bölgede heyecan yarattı. Spor adamları ve sporseverler, Özdemir’in bilgi ve birikimi ile önemli hizmetler sağlayacağına inanıyor.

 

Adaylığını Resmen Açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Nihat Özdemir, 1 Haziran'da yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul'da TFF başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı. Özdemir, "Yeni federasyonun bayrağı daha yukarılara taşıması gerekiyor. Tesis yardımları için bütün kulüplerimize destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. İnşallah birkaç gün içerisinde bütçemizi bağlayıp sizin huzurunuzda genel kurulda sunacağız. Ben ve arkadaşlarım bu konuda üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. İlk kez burada açıklıyorum. Yeni dönem için başkan adayıyım" diye konuştu. Kulüpler, Özdemir'in başkanlığı için desteklerini açıkladılar. TFF Başkanlık Seçimi, 1 Haziran'da Ankara JW Marriot Hotel'de düzenlenecek Genel Kurul'da yapılacak.

 

Bölgedeki Spor Adamlarından Destek

Özdemir’in TFF başkanlığına adaylığını açıklaması memleketi Diyarbakır’da ve uzun yıllardan beri spor kulüplerinin gerek kamp masraflarını karşılayarak gerekse sponsor ve forma reklamı yoluyla destek verdiği bölgede heyecan yarattı. Uzun yıllardan beri yönetici olarak ülke sporuna hizmet eden Özdemir’in  federasyon başkanı olması halinde Türk sporuna daha büyük hizmetler yapacağına inandıklarını belirten spor adamları,”Kazanan ülke futbolu olacak. Nihat Özdemir,bilgi ve birikimi ile çok faydalı olacak”  şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

spor.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.