Bu Çocukların Günahı Ne!

Bu Çocukların Günahı Ne!
Diyarbakır U12 ve U13 ligindeki Play-off karşılaşmaları devam ederken, maçların hava sıcaklığının 45 dereceyi bulduğu saatlerde yapılması velilerin tepkisine neden oldu. Aileler, maçların sentetik çim sahada değil, akşam saatinde çim sahada oynatılmasını

Diyarbakır U12 ve U13 ligindeki Play-Off karşılaşmaları devam ediyor. Büyük bir çekişme ve özveriye sahne olan maçların hava sıcaklığının 45 dereceyi bulduğu 10.00 ile 12.00 arasındaki zaman diliminde oynatılması aileleri ve sporseverlerin tepkisine neden oldu.

Konuyla ilgili gazetemize konuşan aileler, çocuklarının aşırı sıcaklar nedeniyle karşılaşmalarda hayli zorlandıklarını belirterek, maçların çim sahada ve akşam saatlerinde olmasını önerdi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile İl spor temsilcilerine çağrı yapan aileler, bu durumun değiştirilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Konuyla ilgili taleplerini daha önce Valilik ve ilgili birimlere aktardıklarını ancak sorunun çözülmediğini belirten aileler, karşılaşmaların yapıldığı saatlerde ise, görev alması gereken ambulansın olmadığını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.