Bu Ne Hal Amedspor!

Bu Ne Hal Amedspor!
En az Play-Off hedefiyle hazırlandığı yeni sezonda henüz ligde galip gelemeyen Amedspor, 5 maçta sadece 1 gol attı ve kalesinde 7 gol gördü.

En az Play-Off hedefiyle hazırlandığı yeni sezonda henüz ligde galip gelemeyen Amedspor, 5 maçta sadece 1 gol attı ve kalesinde 7 gol gördü. 5 maçta 2 puan toplayabilen Amedspor, ligin son sıralarına demir atarken bu tablo taraftarları kahrediyor. Kötü sonuçlardan dolayı takıma küsen taraftarlar tribünleri de boş bırakıyor.

Açıklama yapan kulüp yönetimi, yeterli performans ortaya koymayan futbolculara ceza uygulandığıno kaydetti.

Sezon Başındaki Planlar Tutmadı

Haziran ayında yapılan kongrede yeni yönetim oluşturan,geçen sezonki kadrodan bir çok oyuncu ile yollarını ayırıp yaptığı 14 transferle  zirve mücadelesi vermenin hesaplarını yapan Amedspor’da umutlar ilk 5 haftada çakıldı, hayal edilenin tersine bir tablo ortaya çıktı.

Lige kötü başlayan Amedspor, geride kalan 5 haftada 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak galip gelemedi. Sadece 2 puan toplayabilen Amedspor, 5 maçta 1 gol atıp kalesindeki 7 gole engel olamadı.

Sorunlarla Boğuşuyor

Takımdaki bir çok önemli oyuncunun gönderilmesi ve yapılan transferlerin yetersizliği eleştiri konusu olurken,yönetim içerisindeki sorunlar ile kulüp içindeki sıkıntılar taraftarları en az sonuçlar kadar rahatsız ediyor.

Saha sonuçlarının kötü olması kulüpte ve camiada moral motivasyonu olumsuz yönde etkilerken,şu ana kadar yapılan üç iç saha maçında da hayal kırıklığı yaşandı.

İç Sahada Hüsrana Uğradı

Deplasmandaki iki maçı kaybeden Amedspor, evindeki üç maçta da iki beraberlik ve bir yenilgi alarak taraftarların yüzünü güldüremedi.

Spor kamuoyu, Amedspor’un yaşadığı sancılı dönemi atlatarak toparlanmasını ve bir an önce alt sıralardan kurtulmasını bekliyor. Bunun için de hem kulüpte ve takımda hem de taraftarlar arasında birlik ve beraberlik havası oluşması gerektiği ifade ediliyor.

aa-001.jpeg

Yönetimden “Cezalandırıyoruz” Açıklaması

Bu arada açıklama yapan kulüp yönetimi, yeterli performans ortaya koymayan futbolculara ceza uygulandığını açıkladı.

Açıklamada,”Futbol A takımımızın Amedspor adına, taraftarına ve gönüldaşlarına uygun takımsal mücadeleyi sahaya yansıtmadığı bir gerçektir. Bu gerçeklikten hareketle, takımımızın daha disiplinsel boyuta ulaşması için yönetimimiz tarafından Futbol A Takımımız sert bir şekilde uyarılmış ve cezalandırma yoluna gidilmiştir.Bu kapsamda futbolculara, iç saha mağlubiyeti, beraberlik, kırmızı kart ve disiplinsizlik cezaları iç disiplin yönetmenliğine uygun olarak en ağır cezai yaptırımlar uygulanmıştır.

Futbol A Takımımızın sportif anlamda başarısı için yönetim olarak elimizden gelen emek ve her türlü çabanın içerisinde olduğumuzdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.Amedsporumuzun bu zorlu sürecinde dayanışma ve birlik duygusunun yükseltilmesi temel yaklaşım olmalıdır.

Hiç kimse Amedspor’dan üstün değildir. Amedspor, bir takımdan daha öte ve üstündedir.” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.