Bu numarayı bir yere kaydedin

Bu numarayı bir yere kaydedin
444 8 086 Alo Elektrik Arıza Çağrı Merkezi 3 dilde hizmet veriyor

Özellikle elektrik kesintileri esnasında abonelerin sorunlarını çözebilmeleri noktasında büyük bir rahatlama sağlayacak olan DEDAŞ Çağrı Merkezi, kuruluş çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’taki abonelere hizmet vermeye başladı.

Elli kişilik personel ile hizmet vermeye başlayan Çağrı Merkezi, 7 gün 24 saat abonelere Türkçenin yanı sıra Kürtçe ve Zazaca olarak da hizmet sunacak. İleriki süreçte Çağrı merkezi, bu üç dilin yanında Arapçayı da ekleyecek. Yılın ikinci yarısında, bölgedeki istihdama da katkı sağlanması amacıyla merkezde çalışan personel sayısı 100 kişiye çıkarılacak.

 

Gelişmiş bir teknolojiyle kesintisiz hizmet verecek olan çağrı merkezi, her zaman ulaşılabilir olma özelliği de taşıyacak. Böylece her türlü arıza ve başvuru tek bir numara ile ilgili birimlere kolayca iletilecek, çözüme yönelik çalışmalar ile sonuçlar aboneler tarafından rahatlıkla takip edilebilecek.

 

merkez Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’taki bütün abonelere hizmet verecek. Çağrı Merkezi sayesinde, bu illerdeki abonelerin iletecekleri tüm sorunların anında giderilmesi sağlanacak.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.