Bucak ve Ay’dan DTSO’ya tebrik ziyareti
Yayınlanma:
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Emin Ay, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasına (DTSO) tebrik ziyaretinde bulundu.
TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Serra Bucak ve Emin Ay, DTSO’ya tebrik ziyaretinde bulunarak yeni yönetime başarılar diledi. DTSO binasında gerçekleşen ziyarette Eşbaşkanlara, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Serdar Bakıroğlu ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Eşbaşkanlar Bucak ve Ay, DTSO Başkanlığına seçilen Mehmet Kaya, Meclis Başkanı Şeyda Arslantaş ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette, kent ekonomisi, ticareti ve yerel kalkınma konularında iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.
DTSO Yönetim Kurulu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Eşbaşkanlara teşekkür etti.
Kaynak:Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.